خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملخ های صحرایی اوایل فروردین وارد کشور می شوند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | پنجشنبه، 28 بهمن 1400 - 07:46
مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات از احتمال حمله ملخ صحرایی از اوایل فروردین به استان های جنوبی کشور خبر داد.
ملخ،صحرايي،حمله،كشور،اقليمي،هرمزگان

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
باشگاه خبرنگاران جوان - معین گفت: با توجه به شرایط اقلیمی این احتمال وجود دارد که اوایل فروردین حمله ملخ صحرایی به کشور صورت گیرد.
بهمن سال ۹۷ که نخستین بار حمله ملخ بعد از گذشت ۵۰ سال به کشور انجام شد، ابتدا وارد استان هرمزگان و سپس خوزستان، ایلام، سیستان و بلوچستان و برخی استان های جنوبی دیگر را در برگرفت.
به گفته او، گرچه حمله ملخ به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد، اما ابتدا استان‌های جنوبی را در بر می گیرد که بیشترین فشار بر هرمزگان، بوشهر، سیستان و بلوچستان، جنوب فارس و جنوب کرمان خواهد بود.
پیش بینی ها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه ملخ صحرایی به ۸۰ هزار هکتار برسد.
تاکنون ۱۰ میلیارد تومان اعتبار مبارزه علیه ملخ صحرایی تخصیص داده شده است.
اخیرا علایی مقدم رئیس سازمان حفظ نباتات هشدار داده بود که با توجه به شرایط اقلیمی کشورهای مبدا از جمله عمان احتمال یورش مجدد ملخ‌ها به ایران اگر مابقی اعتبار تامین نشود، با هجوم گسترده آفت ملخ صحرایی به کشور مواجه خواهیم بود.
انتهای پیام/