خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رابطه مستقیم قیمت دلار و مسکن

ایسنا | اقتصادی، استان‌ها | چهارشنبه، 27 بهمن 1400 - 09:54
نائب رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرج گفت: در شرایط کنونی جاذبه سرمایه‌گذاری در مسکن کاهش یافته است.
مسكن،قيمت،شرايط،بازار،كردلو،كاهش،حباب،املاك

ایسنا/البرز نائب رئیس اتحادیه مشاورین املاک کرج گفت: در شرایط کنونی جاذبه سرمایه‌گذاری در مسکن کاهش یافته است.
فریدون کردلو در گفت و گو با ایسنا، گفت: با توجه به اینکه قیمت مصالح ساختمانی از قیمت دلار تاثیر زیادی می‌پذیرد، قیمت مسکن در ایران ارتباط مستقیمی به قیمت دلار دارد بنابراین اگر توافقی صورت بگیرد بدون استثنا قیمت ملک شیب نزولی خواهد داشت.
زیرا هم از لحاظ روانی در بازار مسکن موثر است هم به کاهش قیمت مصالح کمک می‌کند.
کردلو افزود: امیدواریم طرح مسکن ملی نیز به نتیجه برسد تا از التهاب کنونی بازار کاسته شود، زیرا این شرایط تاثیر مخربی بر بازار دارد و باعث ایجاد حباب در قیمت مسکن می‌شود.
وی از بنگاه‌های معاملات املاک نیز تقاضا کرد که به قیمت‌های واقعی ملک بپردازند و به شرایط ملتهب دامن نزنند.
کردلو با بیان اینکه بازار مسکن اکنون رو به رکود است، تصریح کرد: حباب گرانی مسکن و انتظار توافق برجام در این موضوع موثر است.
همچنین شرایط نزدیک به سال نو و شب عید و افزایش دوباره کرونا باعث شده تا مردم اجازه بازدید از منزل را ندهند.
وی در ادامه توضیح داد: همچنین ظاهرا کسانی که به دنبال کسب سود از سرمایه گذاری در مسکن هستند دست نگه داشته و منتظر نتایج مذاکرات هستند بنابراین جاذبه سرمایه‌گذاری در مسکن کاهش یافته است.
ساخت و سازهای انبوه نیز کمتر دیده می‌شود.
انتهای پیام