خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خلیج فارس طوفانی می‌شود/ اختلال در ترددهای دریایی

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 26 بهمن 1400 - 14:59
بوشهر- مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: از اوایل شب چهارشنبه و طی روزهای پنجشنبه و جمعه سواحل استان متلاطم می‌شود.
وزش،هواشناسي،بوشهر،باد،استان

فرج‌الله شکوهی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از اوایل شب چهارشنبه و طی روزهای پنجشنبه و جمعه به سبب وزش باد متوسط تا نسبتاً شدید شمال غربی، سواحل و فراساحل مرکزی و جنوبی استان بوشهر تا حدودی مواج و متلاطم می‌شود.
وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود سرعت وزش باد در برخی ساعات روی دریا به بیش از ۴۰ کیلومتر در ساعت و ارتفاع موج تا ۱.۵ متر برسد.
مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از اختلال موقت در ترددها و فعالیت‌های دریایی خلیج فارس خبر داد و بیان کرد: توصیه می‌شود طی این مدت دریانوردان تمهیدات و آمادگی لازم را در مواجهه با خطرات احتمالی داشته باشند.