سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گودبرداری غیراصولی منجر به تخریب 10 واحد مسکونی در نسیم‌شهر شد- اخبار استان تهران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 26 بهمن 1400 - 12:13
گروه استان‌ها - مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نسیم‌شهر از تخریب یک ساختمان 5 طبقه 10 واحدی به علت گودبرداری غیراصولی ملک همجوار خبر داد.
گودبرداري،تركماني،جاني،تلفات،مسكوني

ایرج ترکمانی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان، با اشاره به عدم رعایت اصول گودبرداری در ساخت و ساز اظهار داشت: یک ساختمان مسکونی 5 طبقه 10 واحدی به‌علت گودبرداری غیر اصولی تخریب شد.
وی تصریح کرد: در این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی و مصدومیت انسانی رخ نداده است ولی تمامی اسباب و لوازم خانگی 10 واحد مسکونی صددرصد از بین رفته است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی نسیم‌شهر گفت: با هوشیاری به موقع کارشناسان سازمان آتش‌نشانی از تلفات جانی در این حادثه جلوگیری به‌عمل آمد.
ترکمانی در پایان خاطرنشان کرد: سازندگان برای گودبرداری و جلوگیری از خسارت‌های جانبی از متخصصان حوزه شهرسازی و عمران بهره ببرند تا شاهد حوادث ناگواری از این دست نباشیم.
انتهای پیام/ش