خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرب‌الاجل ۲ ساله بایدن به عباس برای انتقال قدرت/ تقلا برای انتصاب ماجد فرج در رهبری فتح

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 26 بهمن 1400 - 11:12
یک شرق شناس اسرائیلی به نقل از منابع بلند پایه جنبش فتح فلسطین گفت، دولت جو بایدن به رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین مهلت دو ساله داده است تا روند انتقال قدرت را سازماندهی کند.
فتح،فلسطين،رئيس،خودگردان،تشكيلات،جنبش،قدرت

یک شرق شناس اسرائیلی به نقل از منابع بلند پایه جنبش فتح فلسطین گفت، دولت جو بایدن به رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین مهلت دو ساله داده است تا روند انتقال قدرت را سازماندهی کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی(سما)، یونی بن مناخم، خاورشناس اسرائیلی امروز(سه شنبه)با اعلام این مطلب تصریح کرد، به گفته منابع عالی‌رتبه جنبش فتح، در این مدت، دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین را برای برگزاری انتخابات در کرانه باختری و نوار غزه جهت جلوگیری از درگیری‌های سیاسی و تقویت قدرت حماس تحت فشار قرار نخواهد داد.
بن مناخم مدعی شد که محمود عباس در حال آماده شدن برای برگزاری هشتمین کنفرانس فتح در ماه آینده میلادی است تا ماجد فرج، رئیس سازمان اطلاعات عمومی تشکیلات خودگردان فلسطین را به عنوان یکی از اعضای برجسته در رهبری فتح جهت کاهش قدرت مروان البرغوثی، از رهبران داخل این جنبش منصوب کند.
انتهای پیام