خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از 20 اثر سیستان و بلوچستان در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد- اخبار سیستان و بلوچستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 26 بهمن 1400 - 10:13
گروه استان‌ها - مدیرکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان از ثبت 21 اثر منقول و غیرمنقول استان در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.
آثار،آرامگاه،غيرمنقول،منقول،سيستان

علیرضا جلال‌زایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در روزهای اخیر 21 اثر منقول و غیرمنقول از استان سیستان و بلوچستان توسط معاونت میراث‌فرهنگی وزارتخانه در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه این آثار شامل 6 اثر منقول و ١5 اثر غیرمنقول است، افزود: اغلب این آثار اشیائی هستند که از حفارى اخیر «شهر سوخته» منطقه سیستان واقع در شمال استان کشف شده‌اند.
وی ادامه داد: مهمترین آثار منقول شامل "جام پایه‌دار، مهر سنگ صابونی، لوحه گلی و سبد حصیری" کشف شده از شهر سوخته و آثار غیرمنقول شامل "آرامگاه باباحاجی دزکی، آرامگاه پیرسهراب، آرامگاه بی‌بی مرتضی‌علی، خانه حاج شیردل ملایی، خانه مسعودی، مجموعه قنات‌های قصرقند و آرامگاه شیخ دخل شاه بخاری" است.
انتهای پیام/392/