خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اپل برای چهارمین بار در هلند جریمه شد

ایسنا | اقتصادی | سه شنبه، 26 بهمن 1400 - 00:13
دیده بان ضد انحصارطلبی هلند اپل را به دلیل عدم فراهم کردن امکان استفاده طراحان نرم افزار این کشور از سیستمهای پرداخت غیراپل برای اپلیکیشنهای دوست یابی در فروشگاه اپ استور، برای چهارمین بار پنج میلیون یورو (۵.۷ میلیون دلار) جریمه کرد.
اپل،هلند،پرداخت،رگولاتور،طراحان،اعلام،شركت،بان

دیده بان ضد انحصارطلبی هلند اپل را به دلیل عدم فراهم کردن امکان استفاده طراحان نرم افزار این کشور از سیستمهای پرداخت غیراپل برای اپلیکیشنهای دوست یابی در فروشگاه اپ استور، برای چهارمین بار پنج میلیون یورو (۵.۷ میلیون دلار) جریمه کرد.
به گزارش ایسنا، سازمان مصرف کنندگان و بازارهای هلند پس از این که اپل مهلت ۱۵ ژانویه را برای انجام تغییراتی که این دیده بان دستور داده بود، از دست داد، یک جریمه هفتگی پنج میلیون یورویی علیه این شرکت تعیین کرده است.
اپل در پستهایی در وب سایتهایش اعلام کرده که به دستور دسامبر رگولاتور هلند که تنها مربوط به اپلیکیشنهای دوست یابی می شود، عمل کرده است.
دیده بان هلند می گوید امتیازات ظاهری اپل، شرایط غیرضروری و غیرمعقولی برای طراحان اپلیکیشن دوست یابی تعیین کرده است.
این شرکت طراحان اپلیکیشن که می خواهند از روشهای پرداخت غیراپل استفاده کنند را ملزم کرده است اپلیکیشن جدیدی به اپ استور معرفی کنند و سپس مشتریان را متقاعد کنند به اپلیکیشن جدید مراجعه کند که شرط مشکل سازی بوده است.
اپل اعلام کرده که سیستمهای پرداخت غیراپل، ریسک امنیتی برای کاربران ایجاد می کنند.
این شرکت نخستین بار در ۱۵ ژانویه اعلام کرد به دستور دسامبر رگولاتور هلند عمل کرده است اما این رگولاتور پاسخ داد اپل در واقع هنوز تغییری صورت نداده و تنها اعلام کرده که این کار را انجام می دهد.
سپس اپل سوم فوریه در وبلاگ خود بیانیه ای منتشر کرد و در آن شرح داد چگونه طراحان برنامه می توانند از روشهای پرداخت دیگر استفاده کنند.
اما رگولاتور هلند هفتم فوریه گفت: هنوز اطلاعات کافی برای ارزیابی این تغییرات دریافت نکرده است.
بر اساس گزارش رویترز، اپل قصد دارد برای خریدهای درون برنامه ای که از طریق سیستم پرداخت این شرکت انجام نمی شود، ۲۷ درصد کمیسیون دریافت کند که اندکی پایینتر از ۳۰ درصد کمیسیونی است که در سیستم پرداخت خود می گیرد.
انتهای پیام