خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانک‌ها برای رفع ناترازی خود اقدام کنند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 25 بهمن 1400 - 19:06
رئیس بانک مرکزی گفت: بانک‌ها باید وضعیت نقدینگی خود را مدیریت کنند و برای رفع ناترازی خود اقدام کنند.
مركزي،بانك،صالح،آبادي،بانكي،اصلاح

صالح آبادی:
باشگاه خبرنگاران جوان - آقای صالح آبادی گفت: موضوع اضافه برداشت بانک‌ها از بانک مرکزی، بطور جدی و با حساسیت پیگیری می‌شود و بر این اساس، بانک‌ها باید وضعیت نقدینگی خود را مدیریت کنند و برای رفع ناترازی خود اقدام کنند.
به گفته رئیس بانک مرکزی عدم رعایت نرخ‌های اعلامی، علاوه بر آثار نامطلوب در اقتصاد کشور، به زیان نظام بانکی خواهد بود و ناترازی بانک‌ها را به دنبال خواهد داشت و بانک مرکزی این موضوع را با جدیت کنترل می‌کند.
صالح آبادی می گوید: ارتقای کفایت سرمایه بانک‌ها از مهمترین برنامه‌های بانک مرکزی است و در این خصوص تدابیر و تصمیمات بسیار خوبی در شورای پول و اعتبار اتخاذ شده است.
نشست دوره ای رئیس کل بانک مرکزی با مدیران عامل شبکه بانکی عصر امروز با محوریت بررسی آخرین وضعیت شاخص های پولی و عملکرد شبکه بانکی کشور در بانک مرکزی برگزار شد.
صالح آبادی در این دیدار گفت: اصلاح رابطه مالی دولت با بانک‌ها و بانک مرکزی، اصلاح رابطه بانک مرکزی با بانک‌ها و اصلاح رابطه بانک‌ها با مردم سه ضلع مهم اصلاح نظام بانکی کشور است که پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/