خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام شبکه اخلال در نظام ارزی کشور در خوزستان/ ۹ نفر دستگیر شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 25 بهمن 1400 - 17:41
اهواز- فرمانده انتظامی خوزستان از شناسایی و انهدام باند شبکه‌ای و سازمان یافته اخلال در نظام ارزی و اقتصادی کشور و دستگیری ۹ متخلف در این استان خبر داد.
اقتصادي،پليس،استان،قرار،شركت،مجرمان،صالحي،كارآگاهان،قضائي،ادارات

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید محمد صالحی درباره جزئیات خبر اظهار کرد: در راستای مبارزه با مجرمان اقتصادی و تعامل با ادارات و مقامات قضائی، گزارشی در اوایل آبان ماه سال ۱۳۹۹ مبنی بر اخلال در نظام اقتصادی (پولی و بانکی) توسط ۳ شرکت صوری و کاغذی به پلیس امنیت اقتصادی خوزستان واصل شد که موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم اقتصادی این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با ۱۰ ماه تلاش شبانه روزی و استعلامات متعدد از سازمان‌ها و ادارات ذیربط مشخص شد که ۳ شرکت مذکور در سال ۱۳۹۷ با ایجاد رانت و روابط ناسالم با مدیریت امور شعب و دیگر کارمندان یکی از بانک‌های عامل استان در ۱۱۸ فقره حواله به میزان ۵۸ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۳۵۸ یورو ارز دولتی، معادل ۱۸ هزار و ۷۴۲ میلیارد و ۴۷ میلیون ریال برای واردات کالای اساسی دریافت ولی هیچ گونه کالایی را وارد نکردند.
فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: در این راستا با همکاری اداره اطلاعات و سازمان بازرسی استان ۹ نفر اعم از کارمندان بانک، مدیران شرکت، دلالان و واسطه‌ها شناسایی و در چندین مرحله عملیات مختلف دستگیر و با قرار مناسب در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند.
سردار صالحی تأکید کرد: پلیس با بهره‌گیری از کارآگاهان مجرب و متخصص و تعامل با دیگر دستگاه‌های امنیتی استان برای مقابله با اخلالگران نظام اقتصادی با عزم و اراده جدی با مجرمان اقتصادی بدون هرگونه مماشاتی برخورد قاطع خواهد کرد.