خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بستری ۲۷۰ بیمار و ثبت ۱۳ فوتی طی یکروز در فارس

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 25 بهمن 1400 - 13:54
بر پایه آخرین آمار اعلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، طی شبانه روز گذشته ۲۷۰ نفر بر اثر ابتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های فارس بستری شده و ۱۳ نفر نیز به همین دلیل فوت کردند.
دُز،شيوع،بيماري،نفر،بستري،نوبت،بيمار

ایسنا/فارس بر پایه آخرین آمار اعلامی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، طی شبانه روز گذشته ۲۷۰ نفر بر اثر ابتلا به کروناویروس در بیمارستان‌های فارس بستری شده و ۱۳ نفر نیز به همین دلیل فوت کردند.
براساس آخرین آمارها از وضعیت شیوع کروناویروس در استان فارس از ابتدای شیوع این بیماری تا صبح روز دوشنبه ۲۵ بهمن با انجام دو میلیون و ۹ هزار و ۶۶۳ تست تشخیصی مولکولی و تست سریع ۵۸۳ هزار و ۵۱ بیمار مثبت شناسایی شده است.
طی شبانه روز گذشته ۲۷۰ بیمار جدید در مراکز درمانی مختص کرونا در فارس بستری شده‌اند و آمار کل بیماران بستری در این استان به ۱۲۸۰ نفر افزایش داشته که از این تعداد، ۱۷۰ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخش های ICU، مراقبت های ویژه درمانی دریافت می کنند.
این آمارها حاکیست که متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳ هم استانی دیگر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون به هفت هزار و ۶۰۱ نفر رسید.
همچنین از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون ۵۵۲ هزار و ۹۴۹ هم استانی مبتلا به کووید۱۹ بهبود یافته که از بیمارستان ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
در حال حاضر مجموع تعداد دُز تزریق شده واکسن کرونا در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با احتساب سه دُز، به هفت میلیون و ۶۸۵ هزار و ۷۹۶ دُز رسیده که از این تعداد سه میلیون و ۳۲۴ هزار و ۳۸۴ دُز نوبت اول، سه میلیون و ۳۵ هزار و ۶۲۳ دُز نوبت دوم و یک میلیون و ۳۲۵ هزار و ۷۸۹ دُز نوبت سوم واکسن بوده است.
انتهای پیام