خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتکاف در ۴ شهرستان همدان برگزار می‌شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 25 بهمن 1400 - 12:14
رئیس ستاد اعتکاف استان همدان از برگزاری مراسم اعتکاف امسال در چهار شهرستان همدان که در وضعیت قرمز و خطرناک کرونایی قرار ندارند، خبر داد و گفت:  اعتکاف ماه رجب در شهرستان همدان برگزار نمی‌شود.
مراسم،مسجد،برگزار،اعتكاف،همدان،رجب

ایسنا/همدان رئیس ستاد اعتکاف استان همدان از برگزاری مراسم اعتکاف امسال در چهار شهرستان همدان که در وضعیت قرمز و خطرناک کرونایی قرار ندارند، خبر داد و گفت: اعتکاف ماه رجب در شهرستان همدان برگزار نمی‌شود.
مهدی صلواتیان در گفت‌وگو با ایسنا افزود: اعتکاف ماه رجب در شهرستان‌های اسدآباد، بهار، کبودراهنگ و تویسرکان که از نظر شرایط کرونایی در حالت خطرناکی قرار ندارند برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این مراسم در شش مسجد اسدآباد، ۱۱ مسجد بهار، ۲۲ مسجد کبودراهنگ و دو مسجد تویسرکان برگزار می‌شود، حضور دو هزار تا دو هزار و ۵۰۰ معتکف در این مساجد پیش‌بینی می‌شود.
صلواتی تصریح کرد: این مراسم با ۲۰ درصد ظرفیت فضای هر مسجد برگزار می‌شود و با توجه به شیوع کرونا معتکفین باید دو دز واکسن خود را دریافت کرده باشند، به همراه داشتن ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده، وسایل شخصی از جمله قاشق و لیوان ضروری است، هم‌چنین غذاها در ظروف دربسته سرو می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: مراسم اعمال ام‌داوود ۱۵ رجب در مسجد جامع همدان با فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌ها برگزار می‌شود و عموم علاقه‌مندان نیز می‌توانند در این مراسم براساس ظرفیت در نظر گرفته شده شرکت کنند.
صلواتیان ادامه داد: با توجه به قرمز شدن همدان و برخی از شهرستان‌ها و لغو مراسم اعتکاف، در صورت مساعد بودن شرایط کرونایی این مراسم معنوی در دهه پایانی رمضان برگزار می‌شود.
انتهای پیام