۱۶۰۰ نفر فیلمهای جشنواره فجر را در خراسان جنوبی تماشا کردند
بیرجند- معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی از تماشای بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر از فیلمهای جشنواره فیلم فجر در دو سینمای مرکز استان از ۱۵ تا ۲۲ بهمن ماه خبر داد.

سید علی زمزم در گفتگو با خبر نگار مهر اظهار کرد: ۱۶ فیلم چهلمین جشنواره فیلم فجر در قالب هشتمین جشنواره فیلم فجر خراسان جنوبی از ۱۵ تا ۲۲ بهمن در دو سینمای فردوسی و بهمن مرکز استان اکران شد که در مجموع با استقبال هم استانیها مواجه شد.
به گفته وی در این مدت بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر این فیلمها را تماشا کردند که از این تعداد حدود یک هزار و ۷۲۵ نفر در سینمای فردوسی و حدود ۸۷۵ نفر در سینمای بهمن فیلمهای مورد علاقه خود را تماشا کردند.
معاون امور سینمایی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی اضافه کرد: از بین ۱۶ فیلم جشنواره فیلم فجر که در سینماهای بیرجند اکران شد فیلمهای موقعیت مهدی به کارگردانی هادی حجازی فر و دسته دختران به کارگردانی منیر قیدی با موضوع دفاع مقدس و فیلم شادروان به کارگردانی حسن نمازی که فیلمی طنز بود با بیشترین استقبال از سوی مردم مواجه شد.