کتاب «بی نشان» و فیلم مستند «ایمان» در خرمآباد رونمایی شد
خرمآباد- در مراسمی، کتاب «بی نشان» و فیلم مستند «ایمان» در تالار ماه حوزه هنری لرستان رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز یکشنبه در مراسمی با حضور مدیرکل حوزه هنری لرستان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان و جمعی از پژوهشگران و نویسندگان استان، کتاب «بی نشان» و فیلم مستند «ایمان» در تالار ماه حوزه هنری لرستان رونمایی شد.
پژوهش این اثر توسط نسرین دالوند از واحد فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری لرستان انجام و نویسنده آن فرحزاد جهانگیری است؛ همچنین احمد احمدپور، مستندساز لرستانی نیز از شخصیت کتاب (امامعلی کونانی)، مستند «ایمان» را تولید کرده است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان در این آئین با اشاره به رشادتهای رزمندگان در دوران دفاع مقدس و ضرورت پرداختن و توجه ویژه به آن گفت: هنرمندان واقعی کسانی هستند که میخواهند مسیر و راه این مردان آسمانی را به تصویر بکشند و با زبان هنر در راه ثبت و ضبط و حفظ این خاطرات گرانبها و انتقال آن به نسلهای جوان تلاش میکنند.
محمود زرین جویی زبان هنر را ماندگارترین و اثرگذارترین راه انتقال این ارزشها دانست و افزود: این زبان میتواند هنر مردان خدا را به نمایش بگذارد و بی شک قدم نهادن در این عرصه و کار برای رزمندگان کاری دلی است.
وی افزود: هزاران داستان واقعی در گنجینه معنوی دفاع مقدس وجود دارد که باید به تصویر کشیده شوند و به زبان هنر بازگو شوند تا همه مردم به ویژه نسلهای نوجوان و جوان ببیند و معجزات دفاع مقدس را حس کنند.
فرحزاد جهانگیری نویسنده کتاب «بی نشان» نیز در سخنانی گفت: از سال ۹۶ نگارش این اثر با تحقیق و پژوهش نسرین دالوند با موضوع زندگی «امامعلی کونانی» آزاده سرافراز لرستانی آغاز شد.
وی خاطرنشان کرد: از ایثارگران و رزمندگان دوران دفاع مقدس تقاضا دارم که در بیان خاطرات دفاع مقدس؛ هنرمندان و اهالی قلم را در ارائه آثار هنری و نگهداری این وقایع عظیم یاری دهند.
نویسنده کتاب «بی نشان» همچنین از مسئولان و دست اندرکاران خواست تا حامی و حمایت گر هنرمندان باشند تا بتوانند آثار هنری ارزشمندی را در این عرصه تولید و به جامعه ارائه دهند.
جهانگیری اضافه کرد: این کتاب به شهید گمنام که افتخار کتاب بی نشان است تقدیم میگردد به امید روزی که نشانی از این عزیز والامقام به دست آید.
در پایان این مراسم از راوی، مستندساز، نویسنده و پژوهشگر به ترتیب فرحزاد جهانگیری؛ احمد احمدپور و نسرین دالوند تجلیل به عمل آمد.