خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی حاضر نیست به شیخ نشین دوبی اعتماد کند!- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 24 بهمن 1400 - 22:34
رژیم صهیونیستی مقرر کرد روزانه فقط یک پرواز بین تل‌آویو و دوبی انجام شده و پروازهای بیشتری انجام نشود.
رژيم،دوبي،صهيونيستي،پرواز،شركت،امنيتي،روز

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم در پی اختلاف نهادهای امنیتی رژیم صهیونیستی و شیخ نشین دوبی شرکت هواپیمایی رژیم صهیونیستی از انجام حداکثر یک پرواز در روز بین تل‌آویو و دوبی خبر داد.
نایب رئیس (ال عال) شرکت هوایی رژیم صهیونیستی در گفتگو با رادیو ارتش رژیم صهیونیست اعلام کرد به این شرکت ابلاغ شده است به جای 3 پرواز در روز فقط اجازه انجام یک پرواز را خواهد داشت.
گفتنی است چند روز قبل رژیم صهیونیستی بعد از مدتی اختلاف بر سر برخی تهمیدات امنیتی تهدید به تعلیق پروازها به شیخ نشین دوبی کرد.
پروازهای مستقیم از تل‌آویو به دوبی برای خطوط هوایی رژیم صهیونیستی «العال»، «اسرایر» و «آرکیا»، از جمله ثمرات توافق عادی سازی میان امارات و رژیم صهیونیستی در سال 2020 محسوب می‌شود و از آن زمان تاکنون صدها هزار شهرک‌نشین صهیونیست به دوبی سفر کرده‌اند.
اما سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نگرانی‌های خود را درباره ترتیبات انجام شده در فرودگاه بین‌المللی دوبی ابراز و اعلام کرد که سه شرکت هواپیمایی مذکور پروازهای خود را در این فرودگاه متوقف خواهند کرد، مگر اینکه راه حلی برای مشکلات امنیتی پیدا شود.
اما ظاهرا صهیونیست‌ها در چارچوب راه حلی میانه برای حفظ آبروی توافق سازش با امارات با برقراری یک پرواز موافقت کردند، گرچه به گفته مقامات (ال عال) قرار است پرواز انجام شده با هواپیماهای بزرگ انجام شود تا گنجایش شمار زیاد صهیونیست‌های مسافر به دوبی را داشته باشد.
انتهای پیام/