خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 23 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش درگیری کودکان با اُمیکرون

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 24 بهمن 1400 - 19:30
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: در موج ششم کرونا، درگیری کودکان با اُمیکرون افزایش یافته و به همین دلیل، تقویت زیرساخت های بیمارستانی یکی از برنامه های معاونت درمان وزارت بهداشت است.
تخت،كشور،شهرستان،وضعيت،مراقبت،بيمار

به گزارش مشرق، دکتر سعید کریمی افزود: کمیته علمی کشوری کرونا نیز بر تقویت بخش های مراقبت های ویژه کودکان(PICU) تاکید داشت.
وی ادامه داد: تا ۱۰ روز پیش ۵۹۲ تخت مراقبت های ویژه کودکان در کشور وجود داشت اما در طول یک هفته، ۱۰۳ تخت جدید خریداری، توزیع و راه اندازی شد که این تخت ها در کشور در طول یک هفته حدود ۲۰ درصد رشد داشته است.
معاون درمان وزارت بهداشت افزود: منابع لازم برای اضافه کردن ۴۰۰ تخت دیگر در بخش مراقبت های ویژه کودکان(PICU) تامین شده و در هفته های آینده، این تخت ها به ظرفیت بیمارستان های کشور افزوده می شود.
در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۳ هزار و ۷۱۸ نفر رسید و ۲۵هزار و ۸۱۲ بیمار جدید نیز شناسایی شد.
از دیروز تا امروز ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۵ هزار و ۸۱۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۵۴۳ نفر از آنها بستری شدند، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۸۰۶ هزار و ۲۶۵ نفر رسید.
در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد و ۰ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.