خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیروزی گل گهر با گلزنی مهاجمان بلند قد/هوادار میزبانش را شکست داد

مهر | ورزشی، استان‌ها | یکشنبه، 24 بهمن 1400 - 17:06
در روزی که گل گهر با درخشش مهاجمانش بر میزبان خود غلبه کرد، دربی کوچک تهران بین هوادار و پیکان با برتری تیم میهمان به پایان رسید.
بازي،هوادار،امتياز،تيم،سيرجان،امتيازي،پيكان

به گزارش خبرنگار مهر، در دومین روز از هفدهمین هفته رقابتهای لیگ برتر دو بازی به صورت همزمان و از ساعت ۱۵ در سیرجان و تهران انجام شد که در بازی سیرجان تیم گل گهر موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر میهمانش فجرسپاسی را شکست دهد و هوادار نیز در بازی جذابی توانست میزبانش پیکان را با نتیجه ۲ بر یک شکست دهد.
در سیرجان شاگردان قلعه نویی با ۲ گلی که توسط دو مهاجم نوک این تیم مرتضی تبریزی و استنلی کی روش در دقایق ۴۱ و ۵۸ به ثمر رسید هر ۳ امتیاز بازی را به حساب خود ریختند تا با ۲۵ امتیاز در رده هفتم قرار بگیرند.
فجر سپاسی نیز با همان ۱۳ امتیاز در جایگاه چهاردهم باقی ماند.
در دیگر بازی که از ساعت ۱۵ در تهران بین دو تیم هوادار و پیکان به میزبانی پیکان برگزار شد، با اینکه پیکانی‌ها زننده اولین گل بازی در دقیقه ۲۹ توسط محمد جواد آزاده بودند، اما در نهایت با نتیجه ۲ بر یک مغلوب میهمان خود شدند تا دستشان در این بازی از امتیاز کوتاه بماند و همچنان ۲۵ امتیازی در رده ششم باقی بمانند.
برای تیم هوادار در این بازی داریوش شجاعیان در دقیقه ۴۵ و سید محمد حسینی در دقیقه ۸۹ گلزنی کردند.
هوادار با ۳ امتیازی که از این بازی کسب کرد ۱۷ امتیازی شد و در همان جایگاه دوازدهم باقی ماند.