خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال ریسک مجیدی و حضور دو وینگر جدید

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 24 بهمن 1400 - 14:00
احتمال اینکه امروز فرهاد مجیدی از دو خرید جدیدش به عنوان دو وینگر جدید رونمایی کند وجود دارد.
بازيكن،استقلال،نقش،بك

به گزارش مشرق، تیم فوتبال استقلال در چارچوب هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر امروز و از ساعت ۱۹ در ورزشگاه آزادی به مصاف ذوب آهن می‌رود.
مجیدی در پنجره زمستانی تغییرات زیادی را در تیمش ایجاد کرد و به ازای ۲ بازیکن جدید که به خدمت گرفتند، ۸ بازیکن از این تیم جدا شدند.
صالح حردانی و عزیز بک آمانوف دو بازیکن جدیدی هستند که امروز امکان برای بازی در استقلال را دارند و حتی این احتمال وجود دارد که مجیدی به عنوان بازیکن ثابت از این دو استفاده کند.
در این صورت صالح حردانی برای اولین بار نقش وینگر راست را در استقلال بازی خواهد کرد و در صورت استفاده احتمالی از عزیز بک آمانوف، ممکن است این بازیکن در نقش وینگر چپ برای آبی پوشان به میدان برود که در این صورت مجیدی در اولین گام از دو خرید جدیدش در نقش وینگرهای چپ و راست استفاده خواهد کرد.
در مورد عزیز بک آمانوف ۲۴ ساله گفته می‌شود این بازیکن توانایی بازی در اغلب پست‌های فوتبال را دارد اما احتمال اینکه در استقلال بیشتر در نقش وینگر (چپ) به میدان برود زیاد است.