میزان پوشش واکسیناسیون نوبت سوم در ایلام ۳۲ درصد است
ایلام-رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: میزان پوشش واکسیناسیون نوبت سوم در ایلام ۳۲ درصد است.

محمد کریمیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: درصد پوشش واکسیناسیون نوبت اول ۸۹.۴ درصد، درصد پوشش واکسیناسیون نوبت دوم ۸۰.۵ درصد و درصد پوشش واکسیناسیون نوبت سوم معادل ۳۲.۶ درصد بوده است.
وی تصریح کرد: همچنین میزان پوشش واکسیناسیون جمعیت ۹ تا ۱۹ سال نوبت اول در استان ۶۷.۶ درصد و نوبت دوم نیز ۵۴ درصد بوده است..
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام بیان کرد: موجودی واکسن در گردش در استان نیز تعداد ۱۹۵ هزار دوز است.
کریمیان اضافه کرد: با توجه به شیوع امیکرون در بین کودکان و افزایش میزان بستری آنان، پیشنهاد ما به عنوان دانشگاه علوم پزشکی این است که در مناطق قرمز و نارنجی به مدت یک یا دو هفته آموزشها در مدارس به صورت غیرحضوری برگزار شود.
وی گفت: با توجه به شیوع بالای امیکرون در سطح استان و افزایش میزان بستریها، تعداد ۷ شهرستان وضعیت قرمز به لحاظ شیوع کرونا پیدا کردهاند و ۳ شهرستان دارای وضعیت نارنجی و ۲ شهرستان نیز دارای وضعیت زرد هستند.