این ۳ آسیب اجتماعی خراسان جنوبی
مدیرکل سابق دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ورودی زندانهای استان آسیب مهمی در استان است، اظهار کرد: تصادفات منجر به فوت و جرح، کودک آزاری و همسر آزاری از دیگر آسیبها است.

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل سابق دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ورودی زندانهای استان آسیب مهمی در استان است، اظهار کرد: تصادفات منجر به فوت و جرح، کودک آزاری و همسر آزاری از دیگر آسیبها است.
عباسعلی بهاری، امروز شنبه ۲۳ بهمن ماه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی در این آیین با اشاره به فعالیت این دفتر در حوزه مشارکتها و آسیبهای اجتماعی، گفت: در حوزه مشارکتها حدود ۳۵ درصد رشد داشتیم و در حوزه مشارکت نیز در زمینه سازمانهای مردم نهاد بروز مییابد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه هم اکنون ۵۳۹ سازمان مردم نهاد در سطح استان وجود دارد، تصریح کرد: میانگین مشارکت اجتماعی مردم خراسان جنوبی ۸۳ درصد است که در مقایسه با کشور ۱۰ درصد بیشتر است.
بهاری بیان کرد: در حوزه توانمندسازی سازمان های مردم نهاد استان تلاش کردیم و در حوزه جوانان ظرفیت سازمان های مردم نهاد به سه برابر افزایش یافته است؛ متاسفانه دستگاههای اجرایی خود را رقیب سازمانهای مردم نهاد میدانند و در برون سپاری فعالیتهای درون سازمانی خود به آنان دریغ میکنند؛ لذا باید فرهنگ سازی کمک کنیم تا کارها به مردم سپرده شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه آسیبهای اجتماعی خاص استان در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: کانونهای طلاق در سطح استان شناسایی و مداخلات را آغاز کردیم، اما همکاری فرمانداریها را طلب میکند.
مدیرکل سابق دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ورودی زندانهای استان آسیب مهمی در استان است، اظهار کرد: در راستای کاهش آن بحث انتقال زندانیان غیربومی و مجازات جایگزین حبس پیگیری شده است.
بهاری با بیان اینکه تصادفات منجر به فوت و جرح، کودک آزاری و همسر آزاری از دیگر آسیبها است و از طرفی لازم است مرکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ در استان راه اندازی شود، ادامه داد: مرکز متکدیان و ساماندهی آسیبهای اجتماعی در بیرجند راه اندازی شده است.
وی بیان کرد: خراسان جنوبی رتبه یک تا ۱۰ انواع معلولیتهای ناشی از ژنتیک، بیماری و حین زایمان را دارد که اگر همکاری و تلاش شود ۸۵ درصد این معلولیتها پیشگیری خواهد شد.
مدیرکل سابق دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ۶۰۸ زباله گرد در خراسان جنوبی فعالیت میکنند، تصریح کرد: ساماندهی مرکز مدیریت پسماند و زباله گردها انجام شده است.
حسینرضا نخعی، مدیرکل جدید دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب ما باید بر سبک زندگی دینی و اسلامی تکیه کنیم که ترویج فرهنگی دینی می تواند موجب رشد و تعالی جامعه شود.
وی با بیان اینکه فرهنگ زیربنا است و توسعه فرهنگ می تواند زمینه و بستر لازم برای توسعه اجتماعی و اقتصادی و ...
را به وجود آورد، تصریح کرد: همه اینها میتواند عظمت و دوام داشته باشد با دو حرکت مدیریت جهادی و با شعار «ما می توانیم»؛ مقوله فرهنگ در جامعه باید نهادینه سازی شود.
در پایان این مراسم؛ حکم انتصاب مدیرکل جدید دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی ابلاغ شد.
حسینرضا نخعی؛ متولد سال ۱۳۵۵ و دانشجوی دکترای تخصصی روانشناسی تربیتی، عناوین مسئول صدور پروانه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی معاونت صنایع توسعه روستایی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، کارشناس دفتر برنامهریزی و هماهنگی امور اقتصادی استانداری، کارشناس دبیرخانه ستاد تشویق و حمایت از سرمایهگذاری خارجی استانداری، رئیس دفتر معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری و کارشناس پیگیری حوزه معاونت برنامهریزی استانداری (سازمان مدیریت و برنامهریزی) را در کارنامه دارد.
همکاری با دبیرخانه شورای برنامهریزی و توسعه استان، کارشناس امور روستایی و دهیاریهای دفتر امور روستایی استانداری، بخشدار سده (شهر آرینشهر) شهرستان قاینات، بخشدار بخش مرکزی شهرستان خوسف، کارشناس امور تقسیمات کشوری استانداری، مسئول دبیرخانه احزاب و تشکلهای سیاسی و صنفی استانداری و مسئول دبیرخانه کمیسیون کارگری شورای تامین استانداری از دیگر سوابق اجرایی وی است.
پیش از این «عباسعلی بهاری» از سال ۱۳۹۸ مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان جنوبی بود.
انتهای پیام