خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شبکه برق ۳۳ روستای حوزه برق شمال سنندج اصلاح شد

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 23 بهمن 1400 - 11:54
مدیر امور برق شمال سنندج گفت: در نیمه دوم سال جاری شبکه فشارضعیف ۳۳ روستای اموربرق شمال سنندج اصلاح و به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
شبكه،سنندج،اصلاح،برق،شمال،كابل

ایسنا/کردستان مدیر امور برق شمال سنندج گفت: در نیمه دوم سال جاری شبکه فشارضعیف ۳۳ روستای اموربرق شمال سنندج اصلاح و به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
آزاد حسینی، گفت: به منظور حذف شبکه های فرسوده، افزایش ضریب ایمنی شبکه، ایجاد مبلمان شهری و روستایی و استاندارد سازی شبکه، پروژه تبدیل شبکه های سیمی به کابل خودنگهدار مطابق باچشم انداز تعیین شده درحال اجرا است.
وی افزود: در نیمه دوم سال جاری تاکنون شبکه سیم مسی ۳۳ روستای امور برق شمال سنندج با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۱۰۰میلیون ریال اصلاح و به کابل خود نگهدار تبدیل شده است.
مدیر امور برق شمال سنندج بیان کرد: از ۱۱۷روستای موجود درحوزه برق شمال سنندج تاکنون شبکه سیم مسی ۴۵ روستای این امور در شهرستان سنندج به طور کامل اصلاح و بهسازی شده است.
حسینی با تاکید بر اینکه همزمان با اجرای این طرح تیرهای فرسوده روستایی نیز تعویض و یا جابه جا شد، افزود: از ابتدای اجرای طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در حوزه برق شمال سنندج تاکنون کل شبکه شهری اصلاح و به کابل خودنگهدار تبدیل شده است و روند اصلاح و بهینه سازی شبکه فرسوده روستایی نیز به صورت جدی تداوم دارد.
وی خاطرنشان کرد: توسعه، اصلاح و تقویت زیرساخت های روستایی سبب تسریع مهاجرت معکوس به روستاها و رونق گرفتن بخش کشاورزی و دامداری در روستا می شود که یکی از همین زیرساخت ها توسعه و اصلاح شبکه برق بخش روستایی است.
انتهای پیام