خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجاز به فروش اموال دانشگاه برای اجرای همسان سازی نیستیم

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 23 بهمن 1400 - 11:06
رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: به هیچ وجه مجاز نیستیم اموال دانشگاه را که دارایی آیندگان است برای همسان سازی امروز استفاده کنیم.
اموال،فروش،بودجه،همسان

هاشم داداش پور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تأمین بخشی از بودجه وزارت علوم در حوزه همسان سازی از فروش املاک و مستغلات گفت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ آمده است که محل پرداخت حقوق از محل فروش اموال و دارایی‌های مازاد دولت باشد.
وی ادامه داد: این قانون به این معنی نیست که این بودجه از فروش اموال وزارت علوم تأمین شود، چون وزارت علوم اموال خاصی ندارد که بفروشد، این اموال، اموال دولت است.
رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: قاعدتاً در آن مصوبه آمده این بودجه از اموال دولت تأمین شود و به این معنی است اگر همسان سازی بخواهد اجرایی شود منوط به فروش اموال است.
وی در خصوص فروش اموال دانشگاه‌ها برای تأمین بخشی از بودجه وزارت علوم در حوزه همسان سازی گفت: به هیچ وجه مجاز نیستیم اموال دانشگاه را که دارایی آیندگان است برای همسان سازی امروز استفاده کنیم.