خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجلیل نماینده ولی فقیه و استاندار سمنان از حضور حماسی مردم در جشن پیروزی انقلاب

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 23 بهمن 1400 - 08:54
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان و استاندار سمنان از حضور حماسی مردم این استان در راهپیمایی خودرویی و جشن های سالروز پیروزی انقلاب تقدیر کردند.
الله،سمنان،بهمن،ملت،استان،حضور،يوم،همدلي،پيروزي،اسلامي،ايران ...

ایسنا/سمنان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان و استاندار سمنان از حضور حماسی مردم این استان در راهپیمایی خودرویی و جشن های سالروز پیروزی انقلاب تقدیر کردند.
مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان و سید محمد رضا هاشمی استاندار سمنان از مردم غیور و انقلابی این استان به خاطر خلق تصویری ناب از همدلی ، غیرت و همدلی ملت ایران در یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ تقدیر کردند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری متن این پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
والفجر و لیال عشر
«والفجر»، سوگندِ همیشه برپا و برجای خداوند است، که نوید بخشِ پگاهِ روشنِ پیروزی، در افقِ جهادِ امت هاست و «بهمن»، ماه شوریدگان دلداده ای است که سرمست از کلام و پیام آن پیرِ جماران ، خود را به خطِّ خون و آتش زدند و «گل تکبیر» را در همه جای این میهن رویاندند.
آری ، «دهه ی فجر»، میقات یاران امام راحل(ره) است که پیش پای آمدنش، فرشی از بشریت گستردند و «مهرآباد» تا «بهشت زهرا» را از حضور خویش آکندند.
دهه ی فجر، کلید گشاینده ی درهای پیروزی به روی این ملت عظیم بود که «استقلال» و «آزادی» و «جمهوری اسلامی» را به ارمغان آورد و میثاق دوباره و همواره ی ما شد با خون شهیدان و خطّ رهبری و ولایت
در یوم الله خوش پیروزی ، همه به پشت گرمی قلب های خالص یاران، زندگی را در ایثار خلاصه کردیم و چه زیباست با هم بودنمان!
و نظاره ی عاشقان و دلدادگانی که با پرچم گلرنگ ایران ، دوباره همچون بهمن۵۷ به خیابان ها آمده و عظمت اسلامی میهنمان را به تماشا گذاشتند.
و اینک در یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ پس از ۴۳ سال عمر پر برکت و افتخار آمیز انقلاب ، بر خود می بالیم و مباهات می نماییم که انقلاب اسلامی ما قدرتمند تر از گذشته و درخشنده تر از همیشه ، چراغ هدایت و عدالت خواهی ملت های رنج کشیده ی جهان را روشن ساخته است .
🟠 اگر چه سایه ی شوم ویروس کرونا ، برای دومین سال پیاپی ، جشن فجر امسال را نیز متفاوت تر از سالهای پیشین جلوه گر ساخت ، اما بی تردید حضور درخشان و مهر آفرین شما مردم رشید و غیرتمند ایران اسلامی در راهپیمایی خودرویی و ماشینی این روز بیاد ماندنی ، جلوه هایی تماشایی و جذاب از اعتماد و همراهی تمامی هم وطنان عزیزمان با این رویداد تاریخی بزرگ ملت ایران خلق نمود و بار دیگر اتحاد و همدلی این ملت قهرمان را به رخ دنیا کشید و ثابت نمود که " برآن عهد که بستیم ، هستیم" .
بی شک این حضور پرشور بار سنگین مسئولیت را روی دوش ایشان سنگین تر نمود و بر ایشان لازم است که لحظه ای از خدمت به این مردم عزیز و دوست داشتنی غفلت نورزند تا بار مشکلات و سختی ها را بر این ولی نعمتان کمتر نمایند.
اینجانبان از شکوه همدلی و حضور تماشایی شما ملت قهرمان و ولایتمدار در استان سمنان در آئین نمادین راهپیمایی خودرویی و موتوری یوم الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ تقدیر و تشکر نموده و برایتان سربلندی و عزت آرزومندیم و از خداوند عزت شما و سلامت رهبری عظیم الشان را درخواست داریم.
" فاصبر ان وعد الله حق ولا یستخفنک الذین لا یوقنون "
انتهای پیام