فوت وفنهای تهیه «لقمه سیب»
«لقمه سیب» شیرینی مردم اوکراین است که در ۱۰ دقیقه آماده میشود.

به گزارش مشرق، مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی سادهای دارند به نام لقمه سیب.
شیرینیای که در ۱۰ دقیقه آماده خوردن میشود.
مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانیها و مجالس رسمی از مهمانهایشان پذیرایی میکنند.
لقمه سیب شیرینی مخصوص جشنها و مراسم سال نو و حتی مراسم تدفین و سوگواری اوکراینیها هم هست.
این شیرینی ساده را میتوانید در یک عصر زمستانی درست کنید و با چای دارچین با مهمانهایتان گل بگویید و گل بشنوید.
مواد لازم
۲ عدد سیب
۲ /۱ پیمانه پودر قند
۲ ق چ پودر دارچین
به میزان لازم خمیر یوفکا
طرز تهیه:
۱.
سیبها را بعدازآنکه پوست گرفتید، مثل تصویر ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
۲.
حالا سیب را در ظرفی بریزید و با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.
۳.
خمیر یوفکا را پهن کنید و بهاندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب روی آن بریزید و مثل شکل آن را بپیچید.
۴.
در پایان کمی از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بریزید.
فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
حالا شیرینیها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
منبع: برترینها