سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت وفن‌های تهیه «لقمه سیب»

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 23 بهمن 1400 - 00:35
«لقمه سیب» شیرینی مردم اوکراین است که در ۱۰ دقیقه آماده می‌شود.
پودر،سيب،دارچين،شيريني،بريزيد

به گزارش مشرق، مردم اوکراین شیرینی مخصوص و خیلی ساده‌ای دارند به نام لقمه سیب.
شیرینی‌ای که در ۱۰ دقیقه آماده خوردن می‌شود.
مردم این کشور با این شیرینی در بیشتر مهمانی‌ها و مجالس رسمی از مهمان‌هایشان پذیرایی می‌کنند.
لقمه سیب شیرینی مخصوص جشن‌ها و مراسم سال نو و حتی مراسم تدفین و سوگواری اوکراینی‌ها هم هست.
این شیرینی ساده را می‌توانید در یک عصر زمستانی درست کنید و با چای دارچین با مهمان‌هایتان گل بگویید و گل بشنوید.
مواد لازم
۲ عدد سیب
۲ /۱ پیمانه پودر قند
۲ ق چ پودر دارچین
به میزان لازم خمیر یوفکا
طرز تهیه:
۱.
سیب‌ها را بعدازآنکه پوست گرفتید، مثل تصویر ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
۲.
حالا سیب را در ظرفی بریزید و با پودر دارچین و پودر قند مخلوط کنید.
۳.
خمیر یوفکا را پهن کنید و به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب روی آن بریزید و مثل شکل آن را بپیچید.
۴.
در پایان کمی از پودر دارچین و پودر قند روی خمیر بریزید.
فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
حالا شیرینی‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
منبع: برترین‌ها