خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در بسیج مستضعفین: ایران اسلامی مهد برائت از کفر و ظلم و ستم است- اخبار گیلان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 22 بهمن 1400 - 12:31
گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ایران اسلامی مهد برائت از کفر، شرک، نفاق، ظلم و ستم است گفت: ایران امروز مهد عشق به ولایت و خدا است.
انقلاب،ايران،ملت،اسلامي،تويسركاني،پهلوي،ره،عشق،حضرت،دوران،ام ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا تویسرکانی صبح امروز در تجمع یوم‌الله 22 بهمن و جشن چهل و سومین سال پیروزی انقلاب اسلامی با اشاره به شرایط ایران در زمان پهلوی اظهار داشت: ملت بزرگ ایران در دوران پهلوی خوار و ذلیل می‌شد.
نماینده ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها در زمان پهلوی برای ملت ایران ارزشی قائل نبودند گفت: ملت ایران در آن دوران بسیار تحقیر می‌شد و ایرانی‌ها در درون کشور خودشان غریبه بودند تا جایی‌که یک انسان معمولی و ساده آمریکایی بر یک دکتر ایرانی ارجحیت داشت.
تویسرکانی با اشاره به اینکه قلوب ملت ایران مملوء از برائت از کفر، استکبار، ظلم و ستم‌ بیگانگان و عشق به امام خمینی(ره) شده بود افزود: ملت ایران یکپارچه عاشق امام(ره) بود و امام(ره) قلوب این ملت را فتح کرده بود لذا ایرانی‌ها و تمامی مسلمانان آزاده تحت اراده او حرکت می‌کردند.
وی عشق به ولایت و آرمان‌ها را یکی از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی دانست و عنوان کرد: این ملت برای رسیدن به این جایگاه هزینه‌ها داده است و 200 هزار شهید در دوران دفاع مقدس و 20 هزار شهید ترور داده است.
نماینده ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: منافقان، سلطنت‌طلبان و حامیان آنها آمده بودند که در برابر این انقلاب بایستند و انقلاب اسلامی را ناکام بگذارند اما این انقلاب اراده الهی بود و همچنان هست و تا ظهور حضرت مهدی(عج) و رسیدن پرچم به دستان آن حضرت استمرار دارد.
تویسرکانی با بیان اینکه ایران اسلامی مهد برائت از کفر، شرک، نفاق، ظلم و ستم است تصریح کرد: ایران مهد عشق به ولایت و خداست؛ این انقلاب دارای شعار و آرمان‌ها بود و نخستین شعارهای انقلاب اسلامی‌ نیز آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، عقلانیت، عزت، استقلال، برادری و اخوت بود.
وی اشاره به اینکه مردم گیلان در مبارزه با فتنه همواره پیشقدم بوده‌اند و زیر باران و برف، ایستادگی و مقاومت خود را نشان دادند گفت: رئیس‌جمهور محبوب، ریاست مجلس، قوه قضاییه و تمامی مسئولان نقشه‌راه خود را تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در سه مرحله خودسازی، جامعه‌پردازی‌ و تمدن نوین اسلامی باشد.
تویسرکانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) ختم خواهد شد افزود: این انقلاب وابسته به شخص، تشکیلات و فرد نیست بلکه‌ ریشه در جان‌های مقدس انسان‌ها دارد و این انقلاب به پشتوانه الهی آغاز شده و در جهت برچیدن نفاق و شرک در جهان زمینه‌سازی می‌کند.
انتهای پیام/612/ی