ارزشگذاری دقیق استارتاپ نیازمند دانش و تخصص است
مشاور مدیرعامل پستبانک ایران گفت: ارزشگذاری دقیق یک استارتاپ نیازمند دانش، تخصص و تجربه برای در نظر گرفتن همه جوانب درونی استارتاپ، حوزه فعالیت آن و وضعیت کلان اقتصادی است.

ایسنا/زنجان مشاور مدیرعامل پستبانک ایران گفت: ارزشگذاری دقیق یک استارتاپ نیازمند دانش، تخصص و تجربه برای در نظر گرفتن همه جوانب درونی استارتاپ، حوزه فعالیت آن و وضعیت کلان اقتصادی است.
فتانه توحیدی روز گذشته (۲۱ بهمنماه) در رویداد استارتاپی اینوتکس که در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد، با اشاره به اینکه اینوتکس نمایشگاه فناوری و نوآوری است، اظهار کرد: زمانی که از اقتصاد دیجیتال صحبت میشود، سرعت بالا و رشد کسب و کارهای نوآورانه و فناوریمحور در یک بازه زمانی کوتاه، از جمله وجه تمایز اقتصاد دیجیتال و کسب و کارهای استارتاپی و دیجیتال است.
وی با بیان اینکه اگر چابکی و زمان کوتاهی که صرف راهاندازی کسب و کارهای دیجیتال میشود را محور توجه قرار ندهیم، به زودی محکوم به زوال خواهند بود، افزود: زمانی که صحبت از الکترونیکی شدن میشود، منظور ابزارهای الکترونیکی مبتنی بر روشهای سنتی بود، ولی دیجیتالی شدن به منظور جایگزینی فرآیندها و روشهای دیجیتالی به جای روشهای سنتی بازار است.
این مسئول تصریح کرد: تصمیمگیری در حوزه فنآوری و نوآوری، نوعی استراتژیک است که در صورت توجه نکردن به آن، میتواند موجب هدر رفتن منابع، زمان و انگیزه نیروهای دانشمحور شود.
مشاور مدیرعامل پستبانک ایران با بیان اینکه پستبانک ایران به عنوان رفیق و همراه در کنار شرکتهای دانشبنیان و استارتآپ حضور خواهد داشت، گفت: پستبانک ایران به عنوان حامی اینوتکس نقش بسیار فعال و خوبی را سال گذشته ایفا کرد و با تکیه بر سه رکن اصلی سرمایهگذاری، جهتدهی کسب و کارها و هموار کردن مسیر ورود کسب و کارها به بازار، به عنوان حامی طلایی اینوتکس مطرح شد.
توحیدی با بیان اینکه پستبانک ایران به عنوان بانک دولتی با حمایت مالی و تامین زیرساختهای فنی، همراه شرکتهای دانشبنیان و استارتآپی خواهد بود، اظهار کرد: در حوزه حمایت مالی، امروز پستبانک ایران مبتنی بر زیرساخت بانکداری باز به آسانی قادر است در راستای حرکت به سوی اقتصاد دیجیتال، خدمات بانکداری دیجیتال را به مشتریان ارائه کرده و با استفاده از APIهای بانکی، به فینتکها و لندتکها خدمات دهد.
وی با بیان اینکه امروز لازم است که استارتاپها علاوه بر تمرکز بر بخشهای فنی، تسلط لازم بر مطالعات اقتصادی مالی و توسعه بازار و مسائل حقوقی نیز داشته باشند، خاطرنشان کرد: ارزشگذاری دقیق یک استارتاپ نیازمند دانش، تخصص و تجربه برای در نظر گرفتن همه جوانب درونی استارتاپ، حوزه فعالیت آن، وضعیت کلان اقتصادی و غیره است و اهم مواردی که در ارزیابی طرحها باید مورد توجه قرار گیرد، شناسایی ذینفعان پروژه، تعیین دقیق شاخصهای ارزیابی، ظرفیت و نیاز بازار، انتخاب تکنولوژی بهینه مناسب پیادهسازی طرح، هزینه لازم برای اجرا و محل تامین مالی آن است.
انتهای رپرتاژ آگهی