خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تأکید نماینده ولی‌فقیه در کردستان بر تقویت وحدت نیروهای انقلابی/ شعار و ماهیت انقلاب تبیین شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 22 بهمن 1400 - 10:31
گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان گفت: در این شرایط کنونی باید وحدت نیروهای انقلابی تقویت و شعار و ماهیت انقلاب تبیین شود.
انقلاب،تاكيد،المسلمين،معظم،رهبر،ضرورت،جنگ،استان،اشاره،اسلامي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی صبح امروز در سخنرانی مراسم یوم الله با تبریک آغاز چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛ با اشاره به آیه 4سوره فتح هُوَ الَّذِی أَنْزَلَ السَّكِینَةَ فِی قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ لِیَزْدَادُوا إِیمَانًا مَعَ إِیمَانِهِمْ ۗ وَلِلَّهِ جُنُودُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ وَكَانَ اللَّهُ عَلِیمًا حَكِیمًا اظهار داشت: اوست خدایی که سکینت و وقار بر دلهای مؤمنان آورد تا بر یقین و ایمانشان بیفزاید، و سپاه قوای آسمانها و زمین همه لشکر خداست و خدا دانا و به حکمت نظام آفرینش آگاه است.
وی با اشاره به وفاداری مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: در طول 43سال اخیر هر گاه در اتفاقات مختلف اندکی سستی و بی‌رمقی احساس شد، خداوند آرامش دوباره را نازل کرد، گرچه برخی انسان‌ها تغییر و جوانان زیادی در راه انقلاب شهید شدند اما شهدای مدافع حرم راه آنان را ادامه دادند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با تاکید بر ضرورت تقویت وحدت نیروهای انقلاب تصریح کرد: جلوگیری از تفرقه و ایجاد انسجام و همراهی با یکدیگر، بهترین کار برای مقابله با تفرقه‌افکنان است؛ لذا برادران و خواهران شیعه و سنی کاری که افراد را از دایره اسلام و انقلاب خارج می‌کند، انجام ندهیم.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده هر کس در شب قدر قرآن سر بگیرد او حزب اللهی است، پس همه حزب اللهی و تفرقه نباید ایجاد کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی در بخشی دیگر از سخنان خود بر ضرورت توجه به قشر آسیب‌پذیر تاکید و بیان کرد: آمارهای افرادهای تحت‌پوشش، نیازمندان و بیکاران استان، انسان را وادار کرده که در این شرایط گرانی‌های افسار گسیخته بیشتر به قشر زمین‌گیر توجه کنیم.
وی تاکید کرد: نباید به راحتی سر به بالین بگذاریم و مومنان و نیازمندان کردستانی در فقر و تنگ‌دستی باشند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه در 43سال اخیر انقلاب فراز و نشیب‌های زیادی وجود داشته است، عنوان کرد: امروز می‌طلبد همه با هم شعارها و ماهیت انقلاب که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان جهاد تبیین نام برده، برای جامعه بازگو شود.
وی با تاکید بر اینکه دستاوردها و شعارهای انقلاب؛ آزادی استقلال و جمهوری اسلامی برای جامعه بازگو و تبیین شود، اظهار کرد: در این راستا تنها همایش، جلسات و نشست و برخاست‌های بی‌فایده و بدون هدف و شعارهای توخالی فایده‌ای ندارد، به جای این کارها عمل شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی با تاکید بر ضرورت تربین نیروهای جوان و انقلابی یادآور شد: سال 67 زمانیکه جنگ به پایان رسیده بود, از رهبر معظم انقلاب سوال فرمودند که اگر اول جنگ و انقلاب بود، چکار می‌کردید فرمودند نیرو تربیت و پرورش می‌کردیم، جوانانی که امروز جنگ را ندیده‌اند و اینطور شور و شوق و انگیزه بودن در صحنه دارند، نیاز به تربیت و پرورش دارند.
انتهای پیام/481/س