سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نزاجا: اجازه تعرض به هیچ قدرت و کشوری را نمی‌دهیم- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 بهمن 1400 - 15:31
گروه استان‌ها ـ فرمانده قرارگاه منطقه ای شمال شرق نزاجا با بیان اینکه اجازه تعرض به هیچ قدرت و کشوری را نمی‌دهیم، گفت: در امور دفاعی و نظامی محتاج هیچ کشوری نبوده و حافظ امنیت مرزهای ایران اسلامی هستیم.
اسلامي،انقلاب،ارتش،شهدا،معظم،ايران،رهبري،امام،مقام،ايثارگران ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان یگان‌های تابعه قرارگاه منطقه شمال شرق نزاجا تجلیل به عمل آمد.
امیر سرتیپ رضا آذریان، فرمانده قرارگاه منطقه ای شمال شرق نزاجا در این مراسم اظهارداشت:بدنه ارتش از سال 1342 با حضرت امام ،حوزه های علمیه و انقلابیون ارتباط داشتند و در پیروزی انقلاب در کنار مردم و گوش به فرمان معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بودند.
این فرمانده ارشد ارتش افزود:در دوران شاه حدود 60 هزار مستشار نظامی آمریکایی در ایران حضور داشتند اما امروز به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا،‌نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها خودکفا هستند و ما در امور دفاعی و نظامی محتاج هیچ کشوری نبوده و حافظ امنیت مرزهای ایران اسلامی هستیم.
امیر سرتیپ آذریان تصریح کرد: بعد از گذشت 43سال از پیروزی انقلاب اسلامی نظام سلطه همچنان دنبال ضربه زدن به نظام اسلامی است که با رهنمود‌های مقام معظم رهبری و بصیرت افزایی خانواده شهدا و ایثارگران همانند سال‌های قبل این توطئه‌ها خنثی خواهد شد.
وی با اشاره به همراهی ارتش با امام و مردم و اقدامات ارتش در مقابله با ضد انقلاب و گروهک‌ها در اوایل انقلاب افزود:امروز با رهبری مقام عظمای ولایت "حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مد ظله العالی " نیروهای مسلح مقتدر از تر از گذشته هستند و اجازه تعرض به هیچ قدرت و کشوری را نمی‌دهند و بنا به فرمایش مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی ، مبنی بر جنگ و تهاجم ترکیبی دشمن ، مانیز باید با اقدامات هوشمندانه و با جهاد تبیین ،‌دستاوردهای بزرگ منطقه‌ای و جهانی ایران را به دنیا و به ویژه نسل جوان معرفی کنیم و در این عرصه نبرد نیز دشمن را شکست دهیم و انشاالله در شب 21 بهمن با ندای الله اکبر خود بار دیگر وفاداری خود به امام عظیم الشان و مقام معظم رهبری و شهدا و ایثارگران را اعلام می‌کنیم.
در پایان این مراسم از 10 نفر از خانواده‌های معظم شهدا ایثارگران جانبازان رزمندگان دوران دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد.
منطقه شمال شرق ارتش جمهوری اسلامی ایران 16هزار و 881شهید،27هزار و 952جانباز و 9هزار و 753آزاده در دوران انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.
انتهای پیام/281/ش