خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاف سردرگم 13 ساله اراضی ارتش در مشهد به‌زودی باز می‌شود- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 بهمن 1400 - 12:31
گروه استان‌ها-رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به تصویب طرح تفصیلی انتقال پادگان مشهد در کمیسیون ماده 5، گفت: این قول مساعد را به شهروندان مشهدی می‌دهیم که کلاف سردرگم 13ساله اراضی ارتش در مشهد به‌زودی باز می‌شود.
مشهد،شهر،شوراي،پادگان،شهردار،انتقال،رئيس،سازمان،قضائي،قضائيه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، هاشم دائمی اظهارداشت: 13 سال پیش همه امید داشتند که با ابلاغ این طرح از سوی شورای‌عالی معماری و شهرسازی، سازه‌های نظامی بیرون از شهر مشهد ساخته شود و مساحت بزرگ پادگان در مرکز شهر در اختیار مردم قرار گیرد اما اختلافات سبب شد پادگان مشهد همچنان منتقل نشود.
وی ضمن اشاره به درخواست شهردار مشهد در جلسه اخیر شورای اداری استان که با حضور رئیس قوه قضائیه در مشهد برگزار شد، گفت: شهردار مشهد در این جلسه درخواست کرد تا رئیس قوه قضائیه دستور سریع برای حل این مشکل داده تا در مدت کوتاهی این پرونده به نتیجه برسد و سازمان قضائی نیروهای مسلح نیز فصل الخطاب این داستان باشد.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر مشهد به تأکید رهبری بر بحث انتقال پادگان‌ها اشاره و تصریح کرد: پس از درخواست شهردار مشهد و به دستور رئیس قوه قضائیه موضوع اراضی ارتش ظرف یکی دو ماه آینده توسط سازمان قضائی با جدیت پیگیری و حل می‌شود.
دائمی گفت: بنده به عنوان نماینده مردم در شورای شهر و مسئول کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر وظیفه خود می‌دانم تا تمامی تلاش خود را درخصوص رفع موانع قانونی و حل این موضوع انجام داده و همانطور که شهردار مشهد سازمان قضائی را فصل‌الخطاب قرارداده‌اند و اعلام کرده‌اند که نظر سازمان قضایی نیروهای مسلح را به عنوان حکم قبول خواهند کرد ما زمینه را در شورای شهر و شهرداری آماده و تا به نتیجه رسیدن مسئله آن را پیگیری خواهیم کرد و این نوید را به شهروندان شهرم می‌دهم این مشکل به زودی حل شده و راه بسته برای مردم باز می‌شود.
گفتنی است؛ در 11 شهریور 1388 مجلس شورای اسلامی قانون فروش و انتقال پادگان‌های نیرو‌های مسلح به خارج از شهر را تصویب و ابلاغ کرد اما اجرای این قانون در موضوع انتقال پادگان ارتش از مشهد تاکنون اجرا نشده است و انتقال پادگان ارتش به خارج از شهر امروز به‌عنوان یکی از مطالبات مردم به‌ویژه ساکنان اطراف این پادگان تبدیل شده است.
انتهای پیام/281/ش