خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرمانده سپاه کردستان: مشکلات مردم روستای تنگیسر برطرف شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 بهمن 1400 - 12:31
گروه استان‌ها - فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: باید جاده روستای تنگیسر آسفالت و نیازهای این مردمان تامین شود.
انقلاب،اسلامي،كردستان،استان،كشور،سپاه،فرمانده،سردار،حسيني،پي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، سردار سیدصادق حسینی پیش‌ازظهر امروز در ویژه برنامه گرامیداشت دهه مبارک فجر که با حضور مسئولان ارشد استانی و اقشار مختلف مردم در روستای تنگیسر این شهرستان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و تبریک دهه مبارک فجر اظهار داشت: از حضور همه مردم و نماینده ولی‌فقیه در کردستان در این جشن صمیمانه تشکر کرده و همواره خود را خادم و نوکر مردم می‌دانیم.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی، به‌خاطر برچیدن حاکمیت ظالم، فاسد و غیردینی رقم خورد، گفت: خوشبختانه با پیروزی انقلاب اسلامی‌ حاکمیت دینی اسلامی با انتخاب آرای مردم جایگزین سیستم فاسد رژیم شاهنشاهی شد.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان تصریح کرد: امروز هر یک دوسال یکبار انتخابات در کشور برگزار و مردم سرنوشت خود را تعیین می‌کنند در حالی‌که در قبل از انقلاب، مردم سهمی در انتخاب‌ها نداشتند.
وی با بیان اینکه اخلاق، معنویت و جایگزینی دین مبین اسلام به‌جای فساد از دیگر اهداف انقلاب اسلامی بود، افزود: در گذشته جامعه پر از انحراف، منجلاب و فساد بود اما امروز شاهد رشد و گسترش انقلاب و ترویج فرهنگ نماز و دین در بین مردم هستیم.
سردار حسینی بیان کرد: امروز لایه‌های مختلف جامعه فرصت داشته که در حکومت ظهور و بروز پیدا کنند همانطور که دانش‌آموزان و جوانان در دورترین مناطق روستایی مشغول محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم هستند.
وی با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی معروفات جایگزین منکرات و استقلال و آزادی کامل رواج یافت، عنوان کرد: به برکت انقلاب اسلامی همه گروه‌های سیاسی و رسانه‌ها در آزادی کامل فعالیت کرده و در انتخابات حضور فعال دارند.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان ادامه داد: با پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف همچون فرهنگ، علم و دفاعی پیشرفت زیادی کرده و امکانات دفاعی کشور را خودمان ساخته و در فضا حرف برای گفتن داریم.
وی با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی عدالت گسترش یافت خاطرنشان کرد: در گذشته تنها عده‌ای خاص مورد توجه حاکمیت قرار می‌گرفتند اما امام راحل و رهبری بر آحاد مردم تکیه کرده و امروز در همه نقاط کشور مردم از امکانات و خدمات برخوردارند.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با ذکر اینکه خدمات جمهوری اسلامی وسیع، گسترده، فراوان و با گذشته قابل مقایسه نیست ابراز داشت: امروز جمهوری اسلامی در جهان اثرگذار و یک کشور صددرصد مستقل هستیم.
وی عنوان کرد: انقلاب اسلامی سران رژیم شاهنشانی را وادار به عقب‌نشینی کرد، یک روزی گروهک‌های ضدانقلاب جیره‌خوار نظام و ناامنی ایجاد می‌کردند و امروز نیز که بخش ناچیزی از آنان باقی مانده، سربازان استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی و دنبال ترور جوانانمان هستند.
به گفته سردار حسینی، جمهوری اسلامی منافع غربی‌ها را به خطر انداخته و به آنان فهمید که ایران اسلامی محل ظلم و چپاول‌گری نیست و داعشی‌ها را از کشور بیرون راندند.
وی هشدار داد: دشمنان دنبال تغییر و انحراف افکار جوانانمان هستند که نسل امروزی نباید فریب تبلیغات دروغین بدخواهان را بخورند.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان یادآور شد: دشمنان از آنجا که بارها و بارها شکست خورده و در جنگ‌ نظامی موفق نشده‌اند، اکنون دنبال ترویج بی‌بندوباری، خالی کردن مساجد هستند که خانواده‌ها باید مراقب فرزندان خود و آسیب‌های فضای مجازی باشند.
وی در پاسخ به درخواست و دغدغه‌های مردم روستا تاکید کرد: باید جاده روستای تنگیسر آسفالت و نیازهای مردم تامین شود چراکه این جزو اهداف اصلی انقلاب است.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: امروز بهترین پزشکان در کشور و استان فعالیت داشته و مردم از خدمات تلفن، جاده مسکن، برق‌رسانی و گازرسانی برخوردار و مردم به برکت انقلاب اسلامی، حضور آگاهانه در صحنه‌های مختلف دارند.
وی با دعوت از همه مردم برای تزریق واکسن کرونا، به توانمندی جوانان اشاره کرد و افزود: در دوران ویروس کرونا به محض خودباوری و تولید واکسن، ویروس مهار شد.
سردار حسینی ابراز داشت: اگر جنگ و تحریمی که بر کشور ایران تحمیل شد بر کشورهای دیگر می‌شد از پا در می‌‌آمدند اما به برکت انقلاب و بصیرت مردم‌، دشمنان با شکست مواجه شدند.
فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان بر ضرورت برگزاری جشن‌های انقلاب اسلامی و ملی به‌دور از باور به فرهنگ غربی‌ها تاکید کرد و گفت: قدردان حضورتان هستیم.
انتهای پیام/481/ش