آموزش طرز تهیه کوکوی اسفناج و دیپ گوجه + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
پنجشنبه، 21 بهمن 1400 - 10:41
یک کارشناس آشپزی طرز تهیه کوکوی اسفناج و دیپ گوجه را آموزش داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان -کوکوی اسفناج، ازجمله غذاهای ایرانی است که اسفناج به کار رفته در آن سبب میشود تا این غذا از خواص بسیار زیادی برخوردار باشد.
اسفناج پخته شده، تره، پنیر، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ مواد لازم برای تهیه این کوکو است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیز کیک یخچالی + فیلم
انتهای پیام/