خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی در گلستان

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 بهمن 1400 - 18:53
گرگان – مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان گفت: به مناسبت دهه فجر با حضور مسئولین چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی گلستان در نگار خانه ندا افتتاح شد.
گلستان،تجسمي،هنرهاي،ارشاد،الله،فرهنگ،استان،اسلامي،اساتيد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، محمد رعیت اظهار کرد: جشنواره هنرهای تجسمی فجر در استان گلستان به همت انجمن هنرهای تجسمی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری گالری ندا در قالب نمایشگاهی از آثار ۱۰ هنرمند منتخب گلستانی برپا شد.
وی افزود: در سطح استان گلستان اساتید و صاحب نظر و اثرهای بسیاری در عرصه‌ی هنر وجود دارند که در سطح ملی شناخته شده‌اند و این نشان از ظرفیت بالای استان دارد که ضرورت توجه خاص به این حوزه و این اساتید را برای تربیت نسل‌های جدید به ما یادآوری می‌کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان افزود: منابع انسانی، ثروت واقعی یک جامعه به شمار می‌رود؛ بنابراین برای تربیت و پرورش هنرمندان توانمند باید در کنار توجه و تکریم به استاد و اخلاق حرفه‌ای؛ پشتکار و آموزش پذیری و … را همواره سر لوحه قرار دهیم.
در چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی گلستان آثاری از هنرمندانی مانند نبی الله مصدق (حجم)، محمدرضا عباسپور، حمیدرضا فرخی، سلیمه قزل، ملیحه کشیر (نقاشی)، حشمت الله ناصری و علی زورستان (نقاشی‌خط)، حبیب الله سوخته سرایی (نگارگری)، محمد اسماعیلی (پوستر)، شادی نصیری (کاریکاتور) به نمایش در آمده است.