خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم استان زنجان از منابع تبصره ۱۸ حدود ۸۰۰ میلیارد تومان است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 بهمن 1400 - 16:18
زنجان-رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: سهم استان زنجان از منابع تبصره ۱۸ حدود ۸۰۰ میلیارد تومان است.
زنجان،استان،اصناف،جلسه،طرح،ميرزايي

به گزارش خبرنگار مهر، رامین میرزایی ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه اقتصادی استان در محل استانداری زنجان، گفت: منابع تبصره ۱۸ از محل هدفمندی یارانه‌ها تأمین شده و سهم استان زنجان ۸۰۰ میلیارد تومان است.
وی اظهار کرد: تبصره ۱۸ برای ایجاد اشتغال، ایجاد تولید، و کارآفرینی بوده و دستگاه‌های برای دریافت این منابع با بانک‌ها وارد رایزنی شوند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان گفت: برای رشد اقتصادی استان به دنبال افزایش میزان سرمایه‌گذاری و بهره‌وری هستیم و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان و دستگاه‌های اجرایی در حال کارکردن هستند و جمع‌بندی این برنامه‌ها خدمت استاندار زنجان ارسال می‌شود.
میرزایی تاکید کرد: بعد از تأیید طرح توسط استاندار زنجان در جلسه اقتصاد مقاومتی طرح بحث شده و قبل از پایان سال نهایی خواهد شد.
وی افزود: استان‌های دیگر متوجه شده‌اند که ما روی رشد سرمایه‌گذاری و بهره‌وری کار می‌کنیم و مایل هستند طرح را ببینند.
در ادامه این جلسه، رئیس اتاق اصناف مرکز استان زنجان گفت: اصناف به‌موازات دولت و بخش خصوصی در آموزش و اشتغال‌زایی فعالیت می‌کند و اصناف بالاترین اشتغال‌زایی را در استان داشته است.
سید محمود موسوی ابراز کرد: اصناف هیچ‌وقت برای گرفتن حق خود در مقابل استانداری و فرمانداری تجمع نکرده‌اند.
وی گفت: سهم اصناف از تسهیلات اشتغال‌زایی کم بوده و کمتر مدنظر قرار گرفته وارائه خدمات بخش اعظمی از تولید نیز بر عهده اصناف است.