راه اندازی دفتر مالکیت معنوی در استان کهگیلویه و بویراحمد
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان از راه اندازی دفتر مالکیت معنوی در استان خبر داد و گفت: روان سازی امور و ارایه خدمات برای حمایت از تولیدکنندگان و صاحبان اختراع از جمله اهداف تشکیل این دفتر است.

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان از راه اندازی دفتر مالکیت معنوی در استان خبر داد و گفت: روان سازی امور و ارایه خدمات برای حمایت از تولیدکنندگان و صاحبان اختراع از جمله اهداف تشکیل این دفتر است.
زمان خوب در جمع خبرنگاران افزود: با راه اندازی این دفتر در استان افراد برای ثبت آثار ادبی،هنری و صنعتی خود دیگر لازم نیست به تهران مراجعه کنند.
وی اظهار کرد: این مرکز با هدف ایجاد نظام پویا و کارآمد با ساز و کار اجرایی قوی و بهره گیری از فناوری های نوین در ثبت ملی و بین المللی مالکیت های معنوی تأسیس شده است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: مالکیت معنوی یعنی مالکیت انسان بر تراوشات ذهنی و فکری اوست که دو شاخهی اساسی دارد.
یکی از آنها مالکیت صنعتی است که ثبت علائم، اختراعات، طرحهای صنعتی و نشانههای جغرافیایی را در برمیگیرد و شاخهی بعدی مالکیت ادبی و هنری یا همان "کپی رایت" است.
خوب تصریح کرد: باید جایگاه و نقش مالکیت در بین فعالان اقتصادی و جامعه فرهنگ سازی شود تا از طریق این قانون از هرگونه بهره برداری غیر مجاز از تولیدات جلوگیری شود.
وی ادامه داد: وظیفه اصلی اداره ثبت اسناد و املاک ثبت و حفظ مالکیت افراد اعم از حقیقی و حقوقی است و بستری برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است و باید از این موضوع حمایت کرد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: حمایت از کالاهای تولید شده، تسریع در ثبت داخلی و بین المللی کالا و اختراعات از دیگر فعالیتهای این دفتر است.
به گزارش ایسنا، خوب بیان کرد: شرکتها اگر به موضوع حقوق مالکیت معنوی خود اهمیت نداده و آن را به ثبت نرسانند بعدها دچار مشکل خواهند شد.
شرکتهای دانشبنیان به طور کلی در فضای کسب و کار باید بدانند که اگر علائم تجارتی و اطلاعاتشان را ثبت نکنند از حقوق انحصاری بهرهمند نمیشوند.
ثبت اختراعات و علائم تجاری پشتوانهی قضایی و حقوقی و کیفری و مدنی برای آنان در مقابل دستدرازان به املاک معنویشان خواهد بود.
انتهای پیام