خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همه شهر‌ها و روستا‌های کشور تا ۲ سال آینده گازرسانی می شوند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 20 بهمن 1400 - 14:31
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: گازرسانی به همه شهرها و روستاهای کشور تا دو سال آینده تکمیل و پرونده گازرسانی بسته می‌شود.
گاز،شبكه،تومان،روستاي

باشگاه خبرنگاران جوان - چگنی گفت: ۱۱ طرح انتقال گاز با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومان و طرح پتروشیمی پتروکیمیای ابن‌سینا واقع در استان خوزستان با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلار (معادل ۱.۲ هزار میلیارد تومان) افتتاح شد.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، آغاز عملیات گازرسانی به ۱۰ شهر و ۱۲۳۹ روستای کشور با مجموع سرمایه‌گذاری ۳.۹ هزار میلیارد تومان با محوریت مناطق کم‌برخوردار و آغاز به‌کار هشت طرح انتقال گاز به ارزش ۲۰ هزار میلیارد تومان افتتاح شد.
پیش از انقلاب تنها ۹ شهر و ۳ روستا از گاز بهره‌مند بودند و در مجموع دو هزار کیلومتر شبکه گاز شبکه گاز شهری و روستایی وجود داشت اما هم‌اکنون بیش از ۴۰۷ هزار کیلومتر شبکه گاز شهری و روستایی وجود دارد، ضمن آنکه یک‌ هزار و ۲۶۰ شهر و بیش از ۳۵ هزار روستای کشور نیز به شبکه گاز کشور متصل هستند و تا دو سال آینده کار گازرسانی به ۶ هزار روستای باقیمانده نیز تکمیل می‌شود.
انتهای پیام/