خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۳۰۰۰فقره سند غصب شده توسط خاندان پهلوی به نام مردم گلستان صادرشد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 بهمن 1400 - 13:41
گرگان- استاندار گلستان گفت: ۶۳ هزار فقره سند غصب شده توسط خاندان پهلوی به نام مردم گلستان صادر شد.
شهرستان،فقره،گلستان،اسناد،زنگانه،مراوه

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد زنگانه ظهر چهارشنبه در آیین اهدای اسناد غصب شده توسط خاندان پهلوی به مردم گلستان اظهار کرد: تاکنون بیش از ۶۳ هزار فقره از اسناد مردمی که مورد تصرف بوده، صادر و تحویل داده شده است.
استاندار گلستان افزود: برای تسریع در صدور مابقی اسناد که پیش بینی می شود بیش از ۸۰ هزار فقره باشد، کارگروهی متشکل از نماینده استاندار و سایر دستگاه های مربوطه تشکیل می شود تا در یک چشم انداز دوساله، حق مردم به آنها بازگردانده شود.
وی بیان کرد: با تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی در انبارالوم، اقدامات خوبی که در راستای محرومیت زدایی در شهرستان مراوه تپه انجام شد، با رفع اشکالات، در این منطقه هم انجام خواهد شد.
زنگانه ادامه داد: سند آبادانی و پیشرفت شهرستان مراوه تپه بر اساس تجربیات به دست آمده در این شهرستان تهیه شده و ضمن شناسایی تمام مزیت ها و مشکلات تمام محلات و روستاهای این شهرستان، برنامه های عملیاتی برای رفع مشکلات پیش بینی شده است.
گفتنی است طی مراسمی، هشت هزار و ۵۲۷ فقره سند علوی به مردم استان گلستان واگذار شد.