خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنیاد احسان ششمین رزمایش همدلی و احسان را درخراسان شمالی برگزار می کند

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 20 بهمن 1400 - 09:54
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خراسان شمالی گفت: فاز دوم از مرحله ششم رزمایش همدلی و احسان از سوی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خراسان شمالی برگزار می شود.
احسان،محله،ستاد،اجرايي،امام،معيشتي،فرمان،شمالي

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خراسان شمالی گفت: فاز دوم از مرحله ششم رزمایش همدلی و احسان از سوی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خراسان شمالی برگزار می شود.
دکتر علی شاهینی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: به منظور حمایت از خانواده‌های کم برخوردار و آسیب‌دیده از بحران کرونا و یاری رساندن به وضعیت معیشتی این افراد بنیاد احسان ستاد اجرایی نسبت به اهداءبسته‌های معیشتی اقدام خواهد کرد.
به گفته وی خدمات و اهداء بسته‌های معیشتی به صورت رایگان خواهد بود.
شاهینی افزود: جامعه هدف این رزمایش جهت توزیع بسته های معیشتی قبلاً از سوی دبیر و نیروهای جهادی در سراسر استان شناسایی شده است.
وی در ادامه بیان کرد: اولین خانه احسان توسط بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام در محله احمدآباد بجنورد ایجاد و به‌زودی چهار خانه احسان دیگر در محله نیروگاه بجنورد، زمین‌های کشوری شیروان، کوی امام علی(ع)، آشخانه و قلعه کریم اسفراین افتتاح خواهد شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خراسان شمالی گفت: تاکنون اقدامات مناسبی در محله احمدآباد صورت‌گرفته به‌طوری‌ که مشخصات ۸۰ درصد از ساکنین آن محله ثبت و عمده‌ترین مشکلات و مهم‌ترین ظرفیت‌ها آن‌ها شناسایی و مشخص شده است.
به گفته وی در بخش خدمات عمومی، نداشتن مدرسه، مسجد، مرکز فرهنگی، دستگاه خودپرداز، مرکز درمانی، ایستگاه اتوبوس، روشنایی و آسفالت خیابان‌ها از جمله مشکلات محله احمدآباد می باشد.
انتهای پیام