خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد شهرک‌های صنفی طلا و جواهر در آینده نزدیک

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 20 بهمن 1400 - 09:06
عضو هیئت رئیسه اتاق ایران گفت: در آینده نزدیک صنوف طلا و جواهر هم قرار است در یکجا و به صورت متمرکز در مجتمع‌های صنعتی شروع به فعالیت کنند.
صنعتي،صنفي،اصناف

- محمود بنانژاد گفت: مشکلاتی از قبل در زمینه ایجاد شهرک‌های صنفی وجود داشت که برطرف نشده است.
قرار است صنایع پروفیل تا سال آینده در قالب شهرک های صنعتی قرار گیرند.چندی پیش هم ممبینی از استقرار اصناف در شهرک های صنعتی خبر داده و گفته بود: از تمامی ظرفیت‌هایی که در ایجاد شهرک‌های صنعتی وجود دارد در جهت راه اندازی و توسعه شهرک‌های صنفی استفاده خواهد شد و ساماندهی و ایجاد شهرک‌های صنفی با استفاده از مزایایی که دولت در شهرک‌های صنعتی قائل است.اصناف قرار است به شکل ناحیه صنفی در شهرک‌های صنعتی اصناف مستقر شوند که این موضوع باعث ساماندهی آن ها با هزینه و شرایط مناسب ترمی شود.
دوم آذر طبق اعلام اتاق اصناف ایجاد شهرک‌های صنفی تولیدی و صنعتی مجاز شد.