خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام ۷۸ هزار و ۹۰۰ گلستانی در طرح جهش تولید مسکن

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 بهمن 1400 - 08:06
گرگان- مدیرکل راه و شهرسازی گلستان از ثبت نام ۷۸ هزار و ۹۶۲ نفر در طرح جهش تولید مسکن در استان خبرداد.
نفر،ثبت،گلستان،ادامه،محبوبي،تپه

حسین محبوبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا کنون ۷۸ هزار و ۹۲۳ نفر در طرح جهش تولید مسکن در گلستان ثبت نام کرده که ۳۳ هزار و ۹۶۲ نفر از آنها حائز شرایط شناخته شده و دو هزار و ۶۹۲ نفر هم تایید نهایی شده اند.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان با بیان اینکه بررسی شرایط احراز صلاحیت افراد ادامه دارد، افزود: از این تعداد هزار و ۷۹۴ نفر نزد بانک حساب باز کرده و هزار و ۱۵۵ نفر وجه اولیه را واریز کردند.
وی با بیان اینکه در مجموع ۶۵ پروژه در حال اجراست، ادامه داد: تاکنون دو هزار و ۳۸۴ قطعه زمین تخصیص داده شده است.
محبوبی به آمار ثبت نامی در برخی از شهرها اشاره کرد و گفت: در گرگان ۲۶ هزار و ۳۸۷ نفر، گنبدکاووس ۹ هزار و ۶۲۴ نفر، آزادشهر چهار هزار و ۹۸۲ نفر، بندرترکمن سه هزار و ۹۱۲ نفر، علی آبادکتول چهار هزار و ۴۵ نفر، کلاله چهار هزار و ۴۶۷ نفر، مینودشت ۶ هزار و ۱۴ نفر، آق قلا سه هزار و ۸۸۴ نفر، بندرگز هزار و ۲۲۲ نفر، جلین ۳۳۹ نفر، گمیش تپه دو هزار و ۱۵۴ نفر، مراوه تپه دو هزار و ۵۵۲ نفر، کردکوی هزار و ۸۵۶ نفر، فراغی هزار و هشت نفر، نوده خاندوز ۲۵ نفر، خان ببین هزار و ۵۵۴ نفر، تاتار علیا ۳۲۷ نفر، رامیان ۳۱۶ نفر و در فاضل آباد هزار و ۷۳۸ نفر ثبت نام کرده اند.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان بیان کرد: ثبت نام تا ۲۲ بهمن برای مجردها ادامه داشته و ممکن است تمدید هم شود.