خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دروغ؛ بزرگترین آسیب اجتماعی

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 13 اردیبهشت 1398 - 15:34
عضو انجمن روانشناسی ایران گفت: بزرگترین آسیب اجتماعی، طلاق یا اعتیاد نیست بلکه دروغ است.
روانشناس،آسيب،روانشناسي،دروغ،مشاور،درمان،اجتماعي،طلاق،اعتياد ...

عضو انجمن روانشناسی ایران گفت: بزرگترین آسیب اجتماعی، طلاق یا اعتیاد نیست بلکه دروغ است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، علی رضا آقایوسفی در گردهمایی روانشناسان و مشاوران استان قم که به مناسبت بزرگداشت روز روانشناس و مشاور به همراه کارگاه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و مشارکت در مدیریت بحران و ارتقای روانشناسی و مشاوره در دانشکده علمی کاربردی پردیسان قم برگزار شد، عنوان کرد: کار روانشناس، تجارت و کسب درآمد نیست، روانشناس، محرم دل ها و امانت دار زندگی مردم است.
این روانشناس افزود: روانشناس از نزدیک، دغدغه ها و دشواری های اجتماع را درک می کند و فقط در اتاق و پشت میز به درمان نمی پردازد.
وی اظهار کرد: اولین شرط مهم در روانشناس و مشاور بودن، نوعدوستی و علاقه مندی به مردم است تا بتوانیم درد ها را درمان کنیم.
آقایوسفی بیان کرد: روانشناس و مشاور هر روز مراجعه کنندگان زیادی دارد و اگر بخواهد بعد از رفتن هر مراجعه کننده ای، حرف ها و غم ها و دردهای او را فراموش کند نمی تواند در درمان موفق باشد، روانشناس و مشاور به واکاوی دقیق می پردازد و دردهای را از یاد نمی برد.
وی گفت: یک روانشناس و مشاور اگر دلش به حال مردم نسوزد، حرفها و دغدغه های جامعه برایش اهمیتی ندارد، وقتی مردم با بحران هایی مانند طلاق و اعتیاد روبرو می شوند و یا دچار مشکلات روحی و روانی به واسطه بروز حوادثی مانند سیل و زلزله می شوند باید حرفهایشان را شنید و برای رفع مشکلاتشان، دل سوزاند.
این روانشناس در ادامه با اشاره به افزایش آسیب های اجتماعی عنوان کرد: بزرگترین آسیب اجتماعی، طلاق یا اعتیاد نیست بلکه دروغ است.
وی بیان کرد: دروغ منشاء و ریشه بسیاری از آسیب ها و از جمله گناهان کبیره است، زیرا وقتی دروغ در جامعه گسترش یافت بسیاری از باورها و ارزش ها از یاد می رود و آسیب های جدی جایگزین آن می شود.
آقایوسفی اظهار کرد: دروغ می تواند مانند سیل و زلزله ویران گر باشد و فاجعه بیافریند و مانع از احقاق حقوق افراد شود،پس یکی از رسالت های مهم روانشناسی و مشاوره در بهداشت روان،درمان دروغگوئی افراد است.
وی گفت: یکی از انتقاداتی که بر علم روانشناسی وارد می کنند این است که افراد در آن جا به گناهان خود اعتراف می کنند و این کار نزد خدای متعال پذیرفته نیست،روانشناس مانند پزشکی است که می تواند محرم اسرار باشد.
عضو انجمن روانشناسی ایران عنوان کرد:از طرفی اگر اعتراف به گناه توسط مراجعه کننده نزد روانشناس موجب درمان و جلوگیری از تکرار گناه و خطا شود مفید است و آثار و برکات زیادی دارد.
انتهای پیام