خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تساوی یک نیمه‌ای پیکان و استقلال- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 19 بهمن 1400 - 17:53
نیمه نخست دیدار تیم‌های استقلال و پیکان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور با تساوی به پایان رسید.
استقلال،ضربه،دقيقه،كرنر،دروازه،فلاح،محمدحسين،توپ،سياوش،يزداني

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دو تیم پیکان و استقلال در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های جام حذفی از ساعت 17 امروز (سه‌شنبه) در ورزشگاه پاس قوامین به مصاف هم رفتند که نیمه نخست با تساوی بدون گل خاتمه یافت.
ترکیب پیکان: فرهاد مجدکرمانشاهی، امیرحسین جدی (38 - دانیال جهانبخش)، سامان فلاح، اسماعیل بابایی، ابراهیم صالحی، محمدعلی فرامرزی، محمدجواد آزاده، ایمان اکبری، مجتبی حقدوست، محمدحسین فلاح و غلامرضا ثابت ایمانی.
ترکیب استقلال: علیرضا رضایی، محمد دانشگر، سیاوش یزدانی، محمدحسین مرادمند، ابوالفضل جلالی، مهدی مهدی‌پور، زبیر نیک‌نفس، وریا غفوری، کوین یامگا، امیرحسین حسین‌زاده و آرمان رمضانی.
داور: بیژن حیدری
دقیقه 12: نفوذ استقلالی‌ها به عمق دفاع پیکان فرصتی را برای آرمان رمضانی فراهم کرد که ضربه این بازیکن به مدافعان برخورد تا موقعیت از دست برود.
دقیقه 26: محمدحسین فلاح پس از عبور توپ از میان پاهای وریا غفوری وارد محوطه جریمه استقلال شد که ضربه او با حضور به موقع سیاوش یزدانی تبدیل به کرنر شد.
دقیقه 30: استقلال صاحب یک ضربه ایستگاهی شد که ارسال مهدی مهدی‌پور و ضربه سر محمد دانشگر، موقعیتی را برای این تیم ایجاد کرد و در نهایت توپ از بالای دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 31: مجتبی حقدوست از سمت چپ ارسالی روی دروازه استقلال داشت که تعلل سیاوش یزدانی در دفع توپ، موقعیتی را برای محمدحسین فلاح ایجاد کرد که علیرضا رضایی در آستانه با تبدیل این موقعیت به کرنر، مانع از باز شدن دروازه‌اش شد.
دقیقه 44: کرنر ارسالی محمدجواد آزاده روی دروازه استقلال با ضربه سر محمدعلی فرامرزی همراه شد که رضایی توپ را بار دیگر به کرنر فرستاد.
دقیقه 45: بار دیگر کرنر به شکلی خطرناک روی دروازه استقلال ارسال شد که این بار ضربه سر ابراهیم صالحی از کنار دروازه راهی اوت شد.
انتهای پیام/