خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادسازی ۲۰ کیلومتر دیگر از نوار ساحلی جزیره قشم

مشرق | سیاسی | سه شنبه، 19 بهمن 1400 - 17:06
رئیس کل دادگستری هرمزگان از آزادسازی ۲۰ کیلومتر دیگر از نوار ساحلی جزیره قشم خبر داد.
قشم،تخريب،مستحدثات،حريم،دريا،جزيره،شركت،هرمزگان

به گزارش مشرق، مجتبی قهرمانی از رفع تصرف و آزادسازی ۲۰ کیلومتر دیگر از نوار ساحلی جزیره قشم و تخریب مستحدثات ایجاد شده در محدوده حریم ۶۰ متری دریا در اطراف پارک زیتون قشم، باشگاه کارکنان سازمان منطقه آزاد، جنب پارک زیست فناوری و تعدادی از روستاهای این جزیره خبر داد.
وی همچنین با بیان اینکه دو شرکت بوم گردی در ساحل سینگو و حریم دریایی روستای نقاشه - حدفاصل مد کندالو به صورت غیرمجاز، مسیر دسترسی مردم به دریا را مسدود نموده بودند، از تخریب کامل مستحدثات ایجاد شده توسط این شرکت‌ها و بازگشایی سواحل این مناطق خبر داد.
قهرمانی به دیوار کشی یک شرکت پرورش میگو در روستای سوزای جزیره قشم نیز اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: با حضور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم و مسئولان سازمان منطقه آزاد در محل، دیوارهای احداث شده توسط این شرکت نیز تخریب و ساحل برای استفاده عموم مردم بازگشایی شد.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان خاطرنشان کرد: مشارکت و هم افزایی همه دستگاه‌ها و اطلاع‌رسانی مردمی امکان شناسایی و تخریب سریع مستحدثات غیرمجاز در حریم و بستر دریا را فراهم می‌سازد و به همین منظور دستگاه قضائی استان هرمزگان به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی در این خصوص است.