خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹۳ مدرسه در سیستان و بلوچستان افتتاح شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 بهمن 1400 - 12:53
زاهدان- ۹۳ مدرسه به مناسبت گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در سیستان و بلوچستان به صورت ویدئو کنفراسی با حضور معاون اول رئیس جمهور، استاندار و جمعی از مسئولان این استان افتتاح شد.
مدارس،بلوچستان،سيستان،تجهيز،نوسازي،كلاس

به گزارش خبرگزاری مهر، سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در حاشیه این مراسم که همزمان با افتتاح ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه آموزشی سراسر کشور انجام شد، اظهارداشت: از این تعداد مدرسه ۸۵ مدرسه در مناطق روستایی و ۹ مدرسه در مناطق شهری قرار گرفته و برای ساخت آنها یک‌هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل منابع دولتی، خیری و مشارکتی هزینه شده است.
میثم لکزایی زیربنای این مدارس را ۲۹ هزار و ۳۸۷ مترمربع عنوان کرد و افزود: با این تعداد کلاس درس، بیش‌از ۱۱ هزار نفر دانش‌آموز از فضا و تجهیزات استاندارد بهره‌مند خواهند شد.
وی با اشاره به تلاش مجموعه کارکنان اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان و همت بلند خیرین گرانقدر و نهادهای انقلابی گفت: در سه سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ کلاس درس تحویل دانش آموزان مستعد این استان شده است.
سرپرست اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان اظهارداشت: همچنین این اداره‌کل با همراهی خیران ۲ هزار کلاس در استان در دست اجرا دارد که با توجه به اعتبارات تخصیص یافته تعداد عملیات اجرایی این پروژه‌ها درحال انجام است.