سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاوردیان: دستورالعمل‌های بهداشتی در سفرهای هوایی رعایت نمی‌شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 19 بهمن 1400 - 11:59
عضو کمیسیون عمران مجلس از رعایت نشدن دستورالعمل‌های بهداشتی در سفرهای هوایی و عملکرد شرکت‌های هواپیمایی انتقاد کرد.
هواپيمايي،افزايش،كرونا،محدوديت،پروازهاي،بليت،ابلاغ،هوايي،پذي ...

باشگاه خبرنگاران جوان - عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: برخی شرکت‌های هواپیمایی در برخی خطوط پروازی قیمت بلیت را به صورت غیر قانونی افزایش داده‌اند.
آرا شاوردیان گفت: در سفرهای هوایی مشاهده کردم دستورالعمل‌های بهداشتی رعایت نمی‌شود؛ در حالیکه شرکت‌های هواپیمایی مدتی پیش با اعمال محدودیت پذیرش مسافران خواستار افزایش بهای بلیت‌ها هم شده بودند.
دولت آذر ماه امسال پس از افزایش میزان واکسیناسیون در کشور و بهبود نسبی شیوع ویروس کرونا، محدودیت پذیرش مسافر تا ۶۰ درصد ظرفیت را در ناوگان حمل‌ونقل عمومی لغو کرد.
با افزایش شیوع سویه امیکرون، روز گذشته عباس شیراوژن، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کرد محدودیت پذیرش مسافر تا ۶۰ درصد ظرفیت به مدت دو هفته در پروازهای داخلی باز می‌گردد.
این در حالی است که سرپرست معاونت هوانوردی و امور بین‌الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفته «تا دیروز دستورالعمل جدیدی برای حمل و نقل هوایی ابلاغ نشده است.»
حسن خوشخو توضیح داده برای پروازهای داخلی و سفرهای هوایی به شهرهای قرمز دستورالعمل جدیدی ابلاغ نشده اما در پروازهای خارجی به محض اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، کشورهای مبدأ و مقصد مورد نظر وارد محدودیت خواهند شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری هم ابلاغ مصوبه کاهش ۴۰ درصدی ظرفیت هواپیماها را تأیید نکرده اما گفته «هیچ شرکت هواپیمایی حق افزایش قیمت بلیت به این بهانه را ندارد.»
میراکبر رضوی تأکید کرده «صدور بلیت هواپیما در پرواز‌های داخلی و خارجی به شرط صدور کارت واکسن یا تست PCR منفی است و هیچ بلیتی برای افرادی که کرونا دارند صادر نمی‌شود.»
انتهای پیام/