خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتهام بزرگ رسانه انگلیسی به رونالدو +عکس

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 19 بهمن 1400 - 10:24
نشریه انگلیسی در اتهامی جنجالی فوق ستاره پرتغالی منچستر یونایتد را متهم به خرید دنبال کننده خیالی در فضای مجازی کرد.
رونالدو،دنبال،نشريه،كريستيانو

به گزارش مشرق، کریستیانو رونالدو ابرستاره پرتغالی منچستر یونایتد روز گذشته تعداد دنبال کننده هایش را در صفحه اینستاگرام به عدد ۴۰۰ میلیون نفر رساند که این تعداد در تاریخ فضای مجازی بی نظیر است.
رکورد باورنکردنی رونالدو در فضای مجازی واکنش های متعددی را در رسانه ها داشت.
امروز نشریه «سان» انگلیس در ادعایی بزرگ فوق ستاره پرتغالی را متهم به خریدن فالوور(دنبال کننده) کرد.
طبق گزارش این نشریه انگلیسی کریستیانو رونالدو دقیقا ۲ سال و ۸ روز قبل یعنی(۳۰ ژانویه ۲۰۲۰) تعداد فالوورهایش را به ۲۰۰ میلیون نفر رساند.
نکته جالب این است که نشریه انگلیسی می گوید چطور رونالدو با فعالیت چندین ساله موفق شد ۲۰۰ میلیون دنبال کننده جذب کند اما در طی ۲ سال گذشته فقط ۲۰۰ میلیون دیگر دنبال کننده به هواداران اضافه کند.
«سان» در تحقیقاتی که انجام داده مدعی شد نزدیک به ۵۰ میلیون دنبال کننده های رونالدو اینستاگرام به اصطلاح «فیک» یا خیالی است و این بازیکن اقدام به خریداری فالوور کرده است.