خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش نسبی دما در اکثر مناطق کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 19 بهمن 1400 - 08:59
امروز و فردا در اکثر مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
غرب،كشور،دما،وزش،باد،درجه

وضعیت آب و هوا در ۱۹ بهمن؛
باشگاه خبرنگاران جوان - سه شنبه و چهارشنبه در اکثر مناطق کشور جوی پایدار همراه با افزایش نسبی دما و در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی همراه با کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.
طی این مدت در سواحل دریای خزر افزایش محسوس دما بین ۶ تا ۸ درجه انتظار می‌رود.
امروز سه شنبه در مناطقی از شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.
پنجشنبه به تدریج با ورود سامانه بارشی به کشور در مناطقی از غرب، شمال غرب کشور و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران، برف و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.
شدت بارش در این روز در نوار غربی استان‌های آذربایجان غربی و کردستان است.
همچنین در این روز در جنوب غرب و غرب کشور وزش باد شدید در برخی مناطق می‌تواند باعث خیزش گرد و خاک شود.
روز‌های پنجشنبه و جمعه در سواحل دریای خزر کاهش محسوس دما بین ۸ تا ۱۰ درجه و در شمال غرب، غرب کشور و دامنه‌های جنوبی البرز کاهش نسبی دما حدود ۴ تا ۶ درجه رخ خواهد داد.
انتهای پیام/