خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنترل و کاهش آسیب‌های نوظهور اجتماعی ضروری است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 18 بهمن 1400 - 21:54
سرپرست بهزیستی لرستان گفت: کنترل و کاهش آسیب‌های نوظهور اجتماعی ضروری است.
بهزيستي،لرستان،سرپرست،نيازمند،اشاره،اجتماعي،مددجويان،كودكان، ...

ایسنا/لرستان سرپرست بهزیستی لرستان گفت: کنترل و کاهش آسیب‌های نوظهور اجتماعی ضروری است.
همایون عمودی‌زاده در نشست هم‌اندیشی با استاندار لرستان که امروز ۱۸ بهمن‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: سازمان بهزیستی با بیش از ۱۵۰ مأموریت و فعالیت موازی با برنامه‌های پنج‌ساله توسعه، قوانین سنواتی و بالادستی و همچنین سایر آئین‌نامه‌ها و مصوبات تکلیفی دولت با حداقل امکانات و اعتبارات در مقایسه با سایر دستگاه‌های حمایتی، وظیفه خدمت‌رسانی به جمعیت هدف خود را در سطح استان بر عهده دارد.
وی تصریح کرد: اداره‌کل بهزیستی با داشتن یازده واحد اداری در شهرستان‌ها و مراکز تابعه و چیزی در حدود ۶۰۰ نفر پرسنل و مددکار از معدود دستگاه‌هایی است که با امکانات محدود خدمات شایسته و قابل‌توجه‌ای به مددجویان و اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر ارائه می‌دهد.
سرپرست بهزیستی لرستان با اشاره به این نکته که خدمات بهزیستی از قبل از تولد آغاز می‌شود و تا دوران سالمندی ادامه دارد، خاطرنشان کرد: در حوزه توان‌بخشی بهزیستی فعالیت‌های گسترده‌ای از قبیل خدمت به معلولین جسمی حرکتی، نابینایان، ناشنوایان بیماران اعصاب و روان، بیماران ذهنی، سالمندان و سایر معلولیت‌های رایج در جامعه انجام می‌دهد.
عمودی زاده با تأکید بر ضرورت کنترل و کاهش آسیب‌های نوظهور اجتماعی و حساسیت مقام معظم رهبری در این خصوص، اضافه کرد: بهزیستی لرستان در حوزه اجتماعی اقداماتی همچون ساماندهی کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان فاقد والد مؤثر، کودکان کار و خیابانی، کودکان ناشی از آسیب‌های اجتماعی، دختران و زنان آسیب‌دیده یا در معرض آسیب، زنان سرپرست خانوار و افراد از کار افتاده به‌صورت روزانه رصد کرده و انجام می‌دهد.
وی با بیان اینکه من همه تجربیات کاری خود در کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی را در راستای خدمت به مددجویان در طبق اخلاص گذاشته‌ام و در این راه نیازمند همراهی و همدلی همه مدیران در سطوح کشوری و استانی هستم، بیان کرد: بهزیستی در حوزه پیشگیری خدمات ارزنده‌ای انجام می‌دهد که از آن جمله می‌توان به درمان و بازتوانی معتادان، نگهداری و بازتوانی معتادان و بیماران ناشی از سوءمصرف مواد مخدر، معتادان متجاهر و همچنین پیشگیری از معلولیت‌های ژنتیکی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد.
سرپرست بهزیستی لرستان با تأکید بر ضرورت خدمات حمایتی مستمر و پایدار به اقشار نیازمند، ادامه داد: در این حوزه نیز بهزیستی استان همچون سایر حوزه‌ها اقدامات و فعالیت‌های زیادی انجام می‌دهد که به‌صورت گذرا می‌توان از اشتغال مددجویان، امورات مربوط به تحصیلات و پرداخت کمک هزینه تحصیلی، مسکن، ازدواج و کفن‌ودفن نام برد.
عمودی زاده عنوان کرد: بهزیستی لرستان با این همه وظیفه حساس و کلیدی سهم قابل توجه ای در ارائه خدمت به نیازمندان، محرومان و اقشار آسیب‌پذیر جامعه در بین دستگاه‌های اجرایی و حمایتی برعهده دارد که با این حجم از خدمات نیازمند افزایش اعتبار و توسعه زیرساخت‌های کمی و کیفی است.
وی با اشاره به جلب حداکثری مشارکت خیرین و نیکوکاران و اعتمادسازی در این عرصه، افزود: بهزیستی استان نیازمند مشارکت حداکثری آحاد جامعه به‌ویژه سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی در تأمین نیازهای ضروری ایتام، شیرخواران بی‌سرپرست و معلولین مستقر در مراکز شبانه‌روزی است که می‌تواند باعث جبران بخشی از نواقص و کاستی‌ها و کمبودهای مالی و اعتباری بهزیستی در خدمت‌رسانی به جامعه هدف باشد.
سرپرست بهزیستی لرستان با اشاره به اجرای طرح شکرانه سلامت به‌منظور جذب مشارکت نیکوکاران و خیرین، اظهار کرد: انتظار داریم دستگاه‌های دولتی در این امر خدا پسندانه و عام‌المنفعه با بهزیستی استان همکاری مجدانه داشته باشند.
فرهاد زیویار استاندار لرستان نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش و مساعی مدیران و پرسنل بهزیستی با اشاره به تبیین فرهنگ انفاق و تعاون و ایجاد روحیه همدلی و همکاری در جوامع انسانی بر اساس آموزه‌های اخلاقی اسلام گفت: همه تلاش خود را برای ساختن آینده‌ای روشن برای کمک به مددجویان و افراد تحت پوشش بهزیستی بکار خواهیم بست و به یاری خدا در بحث اعتبارات استانی مشکلات مالی و چالش‌های بودجه‌ای انتظارات بهزیستی را به‌صورت ویژه در دستور کار قرار خواهیم داد و رسیدگی می‌کنیم.
انتهای پیام