خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مخالفت دولت قطری‌ با تحریم نفتی ایران

فارس | اقتصادی | جمعه، 13 اردیبهشت 1398 - 13:07
دولت قطر با ابراز مخالفت با تحریم نفتی ایران گفت:‌ تحریم‌های یکجانبه غیرعاقلانه هستند چرا که به کشورهای خریدار نفت آسیب می‌زنند.
ايران،قطر،نفت،يكجانبه،اعمال

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از العربیه، دولت قطر مخالفت خود را با تحریم کانال نفتی ایران ابراز کرده و با انتقاد از واشنگتن اعلام کرده است که اعمال تحریم‌های یکجانبه غیرعاقلانه است چرا که به کشورهایی که به نفت ایران وابسته هستند، آسیب‌می‌زند.
دولت ترامپ پس از 6 ماه اعطای معافیت از کشورهای خریدار نفت ایران خواسته است از امروز خرید نفت از این کشور را متوقف کند و در غیر این صورت با تحریم‌های آمریکا مواجه خواهند شد.
قطری‌ها روابط بسیار نزدیکی با ایران دارند و آنها حتی اقدام اخیر آمریکا در تروریست خواندن سپاه پاسداران را نیز محکوم کردند.
شیخ محمد بن عبدالرحمان آل‌ثانی گفت: در قطر ما فکر نمی‌کنیم که اعمال تحریم‌های یکجانبه بتواند تاثیرات مثبتی بر بحران‌هایی که باید از طریق گفت‌وگو و فقط گفت‌وگو حل شوند، داشته باشند.
قطر در ماه دسامبر از اوپک خارج شد.
انتهای پیام/