خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نماینده ولی‌فقیه در کردستان: مشکلات صنفی معلمان برطرف می‌شود- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 بهمن 1400 - 11:54
گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با ابراز امیدواری از اینکه مشکلات صنفی معلمان برطرف می‌شود، گفت: این عزیزان انسان‌های با شرافتی هستند که زحماتشان در زمینه تعلیم و تربیت جای قدردانی دارد.
معلمان،تربيت،كردستان،انقلاب،استان،تعليم،نماينده،حضور،شرافت،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ازظهر امروز در نشست بصیرتی سیاسی بسیج که با حضور مسئولان، معلمان و دانش‌آموزان در سالن جلسات سلیمان خاطر این شهر برگزار شد، اظهار داشت: فرهنگیان زحمتشکان عرصه تعلیم و تربیت هستند.
وی گفت: امروز با افتخار در این جلسه حضور یافته و هدف ادای احترام به جایگاه و مقام شامخ معلمان تلاشگر استان کردستان است.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه معلمان در کسوت مربیگری قرار دارند، گفت: تربیت، شرافت و احساس مسئولیت از ویژگی‌های بارز معلمان زحمتکش است.
وی افزود: آنچه که بنده به‌عنوان یک دانش‌آموز قبل و بعد انقلاب مشاهده کرده تربیت دانش‌‌آموزان شایسته و انقلابی از جمله نتایج زحمات معلمان بوده است، کما اینکه افرادهای زیادی از این قشر در جنگ و جبهه‌ها حضور یافتند و جانشان را تقدیم انقلاب کردند.
حجت‌الاسلام و المسلمین پورذهبی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان زیادی به خیل شهدا پیوستند که دست‌پرورده‌های معلمان بودند، خاطرنشان کرد: در قبل و بعد انقلاب معلمان در حوزه ترویج نماز و تشویق دانش‌آموزان به دین، روشنگری کرده‌اند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه معلمان و فرهنگیان قبل و بعد از انقلاب شرافت خود را حفظ کرده و انسان‌های شریف، قانع و با مناعت طبع هستند، ابراز داشت: بنده در سال‌های مختلفی در حوزه تعلیم و تربیت خدمت کرده و همواره دنبال تحویل افراد سالم به جامعه بودیم.
وی ادامه داد: یک لقمه نان معلمی کم شرافتی نیست و وقتی انسان شاگردانش را در جایگاه‌های مخالف می‌بیند، ارزشمند و مایه مباهات است.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با ابراز امیدواری از اینکه مشکلات صنف معلمان برطرف می‌شود، یادآور شد: احساس مسئولیت و دلسوزی در زمینه تعلیم و تربیت از دیگر ویژگی‌های بارز معلمان بوده که این عزیزان در این زمینه برای نجات دانش‌آموزان از ظلم و تاریکی جانفشانی کرده و زحماتشان جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/481/س