خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۲۶۲ نانوایی متخلف در مازندران

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 18 بهمن 1400 - 11:13
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از شناسایی ۲۶۲ واحد خبازی متخلف در استان طی بازرسی‌های انجام شده در دی‌ماه امسال خبر داد.
خبازي،متخلف،شناسايي،پرونده

ایسنا/مازندران معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از شناسایی ۲۶۲ واحد خبازی متخلف در استان طی بازرسی‌های انجام شده در دی‌ماه امسال خبر داد.
سید مسیب موسوی در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: در دی ماه سال جاری بازرسان این سازمان ۲۲۸۹ مورد بازرسی از واحد های خبازی سراسر استان داشته اند که در این راستا ۲۶۲ واحد خبازی متخلف شناسایی شد.
موسوی تاکید کرد: برای تمامی واحدهای متخلف پرونده تخلف تشکیل شده است.
وی ارزش پرونده های شناسایی و تشکیل شده را بالغ بر ۶۸۰ میلیون تومان عنوان و تصریح کرد: تمامی پرونده های تخلف جهت صدور رای به شعب تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
انتهای پیام