خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

41 طرح اقتصادی به ارزش 1100 میلیارد تومان در استان لرستان به بهره‌برداری می‌رسد- اخبار لرستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 18 بهمن 1400 - 10:54
گروه استان‌ها- معاون اقتصادی استاندار لرستان گفت: در دهه فجر امسال در استان لرستان در حوزه اقتصادی 41 طرح با اعتباری بالغ بر هزار و 100 میلیارد تومان و ظرفیت اشتغال 2 هزار و 736 شغل افتتاح می‌شود.
اقتصادي،لرستان،حوزه،بالغ،استان،بروجرد،احيا

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازخرم‌آباد، سیروس ابراهیمی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در طول 43 ساله انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف اقدامات بسیار وسیعی انجام شده است اظهار داشت: در دهه فجر امسال در استان لرستان در حوزه اقتصادی 41 طرح با اعتباری بالغ بر هزار و 100 میلیارد تومان و ظرفیت اشتغال 2 هزار و 736 شغل افتتاح می‌شود.
وی افزود: فاز نخست گاو داری 3 هزار راسی دلفان، صنایع شیرخشک بروجرد، فولاد پاسارگارد بروجرد، ماشین سازی کیهان خرم‌آباد، احیا و راه‌اندازی مجدد خمیر مایه دورود، الکل ویسیان، احیا و تکمیل مجتمع‌های پرورش ماهی به ویژه مجتمع پرورش ماهی سپیددشت از جمله مهمترین طرح‌های اقتصادی استان است که در دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد.
معاون اقتصادی استاندار لرستان با اشاره به مصوبات حوزه اقتصادی سفر اخیر رئیس جمهور به لرستان عنوان کرد: در سفر اخیر رئیس جمهور به لرستان در حوزه اقتصادی 69 طرح با اعتباری بالغ بر 77 هزار میلیارد ریال اعتبار و 340 میلیون یورو در نظر گرفته شده که با تبدیل یورو به ریال مجموع اعتبار این طرح‌ها بالغ بر 16 هزار میلیارد تومان مصوبه داریم.
وی بیان کرد: برخی مصوبات زیرساختی و رفع موانع در حوزه اقتصاد استان بسیار اثر گذار هستند چرا که عمدتا واحدهای اقتصادی را شامل می‌شوند.
انتهای پیام/645/ح